27 april 2007

Alla folkpartister friade i SSU-härvan!



Per Jodenius, som har ett förflutet inom SSU, är vän med SSU:aren Niklas Sörman som var han som spred lösenordet från början. Per Jodenius hade t.o.m. nyckel till Niklas Sörmans lägenhet. Det är alltså två sossar som står för alla olagligheterna i hela det här dataintrånget mot socialdemokraterna. Men hur många vet det? Ingen!

Nu dömdes också helt rättvist de två sossarna i en härva som sedan länge borde döpts om till SSU-härvan.

Och som vanligt klarar sig socialdemokraterna genom att ljuga, ljuga och ljuga. De är helt rentvådda trots att de är hjärnan bakom hela denna mycket fula smutskastningskampanj.

Den här historien får inte sluta här. Sossarna ska inte klara sig undan ännu en gång! De ska inte få skylla sina brott på någon annan!

UPPDATERAT:

Per Jodenius tittade förbi för ett klargörande:

"En liten klarhetet bara. Ja det stämmer att jag var med i SSU 97-99. Men jag känner inte Niklas Sörman och har inte nyckel till hans längehet. Däremot har Nicklas Lagerlöf tillgång till Sörmans lägenhet och de båda är goda vänner. så du blandar ihop oss en aning."

UPPDATERAT 2:

”Vi arbetar för att det inte ska hända igen”, säger Erik Ullenhag på Folkpartiet. Ett litet tips från Gifting: Börja med att slänga ut alla SSU:are från LUF.



Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , Fredrik Reinfeldt, Moderaterna, Anders Borg, Pär Nuder, Välfärd, Debatt, Val 2010, Sverigedemokraterna , Folkpartiet, TV, teve, Första maj

4 kommentarer:

Per Jodenius sa...

Hej på dig.

En liten klarhetet bara. Ja det stämmer att jag var med i SSU 97-99. Men jag känner inte Niklas Sörman och har inte nyckel till hans längehet. Däremot har Nicklas Lagerlöf tillgång till Sörmans lägenhet och de båda är goda vänner. så du blandar ihop oss en aning.

Jonas Gifting sa...

Tack för klargörandet i "kombo-frågan" och för klargörandet att du var med i SSU, Per. Man kan inte hålla reda på alla som heter Niklas i SSU-härvan...

Trots dina klargöranden så tätnar mystiken...

Stämmer det att Niklas Svensson inte hittade något av värde på sapnet? Stämmer det också att du inte heller hittade något av värde på sapnet?

Per Jodenius sa...

Det var så lite så. Allt heter ju Niklas så det är ju lätt att blanda ihop alla :)

Jepp det stämmer. Det jag hittade av värde är det som tagits upp i rätten. Utöver det fanns det inget innat där. Och om jag har förstått Niklas Svensson rätt så hittade han absolut inget av värde på Sapnet.

Jonas Gifting sa...

Då blir ju hela historien en "kliva över tomtgränsen"-fråga.
Ni gick in på privat område, ni stal ingenting av värde och sossarna tog chansen att ställa till en scen...

Kan man misstänka att socialdemokraterna planerat hela historien, planterat lösenordet och även känt till "intrången" en lång tid innan den dramatiska och uppmärksamhetsstjälande presskonferensen efter Reinfeldts tv-framträdande?

Arkivet


Se statistik