18 april 2007

Dagens Dummaste Sosse...på rekordtid!!!




Jag visste att sossarna låg risigt till men det här är ju löjligt!!!

2 minuter in på det nya dygnet hittade jag dagens vinnare. Jag hittade "Dagens dummaste sosse" efter 2 minuter!!! Och jag som trodde Peter Hultqvist skulle knipa guldmedaljen idag men han får ta i om han ska slå Mikael Larsson (s) i Huddinge.

Jag klistrar in hela Mikaels inlägg från socialdemokraternas propagandablogg s-info eftersom de antagligen kommer att ta bort, redigera eller förvränga hans inlägg förr eller senare. OBS! Detta är inget rått skämt. Detta är ett verkligt inlägg från en verklig socialdemokratisk politiker, i Sverige, i dag:


"Hej på er!

Nu har vi sett flera förändringar i välfärden på kort tid komma från moderaterna och deras vänner.

Systemskiftet är i full gång och man ser tydligt hur den nya regeringen medvetet vill skapa arbete på bekostnad av de personer som har det svårt. Både ekonomiskt som svårt med sin hälsa.

Arbete? Nja..de surfar vidare på den duktiga politik som vi socialdemokrater under flera år har byggt upp i Sverige. En politik som ger stabilitet genom att solidariskt se alla och låta alla få en rättvis chans att utveckla sig själva och det land vi lever i.

Jag blir häpen varje dag det kommer nya orättvisa förslag från moderaterna och deras lydiga vänner. Vänner som lämnat sin sociala ådra och nu sitter som lydiga roddare till skepparen Reinfeldt.

Kan det vara kul? Att vara en svansviftare till högerpartiet moderaterna? Se sin egen värdegrund fara iväg som rinnande vatten och där vattnet skapar oro bland medlemmarna och väljarna till (kd) - (c) och (fp). Skvalp brukar det låta. Sen försvinner vattnet och värdegrunden ner i avloppet.

Nej. Vi måste påminna svenska folket om vår värdegrund och vad vi står för. Hela tiden måste vi berätta om ordet solidaritet och att vi tar en annan väg mot tillväxt jämfört med moderaterna och deras vänner.

Vi utgår från att människan skall känna sig trygg. En trygg människa producerar. En trygg människa vågar ta nya kreativa tag för att uppnå en bättre levnadsstandard.

Vad har moderaterna lyckats med? De har på kort tid skapat en klasssamhälle där de totalt struntar i om folk klarar sig eller inte.

Genom sin billiga retorik använder de orden bidrag om våra trygghetsförsäkringar.

På ren svenska: De struntar fullständigt i om människor får det svårt, bara de uppfyller sina liberala och nyliberala tankar som strömmar i vågor från deras tankesmedjor.

Detta är inte rätt väg för ett Sverige i balans, utan den här politiken kan köra ner Sverige i botten. Vi har sett det förr. Vi som fortfarande minns början av 90-talet med den överhettning som skedde.

Vi har också upplevt en tuff ekonmisk städning av samhället, där socialdemokratin hade många tuffa beslut för att få ordning på landet efter övningskörningen i början av 90-talet.

Om du vill bli medlem: Maila mig, så får du ansökningshandlingar.
För övrigt tycker jag att vi skall byta både statsminister och regering NU!"



Var det någon som undrade hur dessa amatörer skulle lyckats hålla sig fast vid makten i alla år UTAN lögner, fackmiljarder och propagandspridning???

Ojojoj, det är så fördomsfullt, så fullt av faktafel, så fullkomlig befriat från självinsikt, så fullt av lögner, så dumt och Mikael Larsson försöker dessutom ragga medlemmar på sitt inlägg vilket gör ju det hela fruktansvärt. Hela hans inlägg är FRUKTANSVÄRT!!!

Allt jag får fram över mina chockade läppar är:
Stackars människa! Stackars stackars människa! Stackars Mikael Larsson, socialdemokrat i Huddinge...Du är dagens dummaste sosse...
PS. Ja, det är Mikael Larsson på bilden DS.

Uppdaterat: Roger Jönsson har gjort ett lika korkat inlägg som Mikael Larsson. Nu slåss verkligen sossarna om titeln "Dagen Dummaste Sosse". Kan det utveckla sig till en catfight till kvällen tro?



Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Arkivet


Se statistik