26 april 2007

Ny kampanjknapp: Facket är bajs!






Facket ska inte kunna tvinga fram kollektivavtal....................Facket är bajs!
Facket ska inte vara bundet till socialdemokraterna..............Facket är bajs!
Facket ska inte använda medlemsavgiften till propaganda.....Facket är bajs!



Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , Fredrik Reinfeldt, Moderaterna, Anders Borg, Pär Nuder, Välfärd, Debatt, Val 2010, Sverigedemokraterna , Folkpartiet, TV, teve

10 kommentarer:

Hasse Elektriker sa...

"Facket ska inte kunna tvinga fram kollektivavtal....................Facket är bajs!
Facket ska inte vara bundet till socialdemokraterna..............Facket är bajs!
Facket ska inte använda medlemsavgiften till propaganda.....Facket är bajs!

Okej är det staten som skall reglera detta då eller? Hur skall det rent praktiskt fungera? Ska staten sända ut statsiagenter som övervakar varje fackförbunds kongress när dom med demokratin faställer sina stadgar.

Jonas Gifting sa...

Nej, att införa kommunism för att befria ett folk är aldrig bra, hasse. En naturlig utrensning genom tillgång och efterfrågan är bättre.

Upplys folk hur det ligger till.

De flesta fack döljer idag det faktum att de är knähundar till S och betalar deras valreklam. Att S finansieras av spel och dobbel. Att fackombuden fryser ut oliktänkande.

Om fler fria fack fick chansen skulle dessa troligtvis attrahera fler människor att vilja engagera sig.

Facket är bajs! Och det är sossarnas ansvar att plocka upp och slänga det i soptunnan...

Hasse Elektriker sa...

Inget fackförbund är partipolitiskt bundet till socialdemokraterna, däremot så är LO förbunden bundna till den demokratiska socialismen och detta är faställt i stadgarna.

Ibland blir ni arbetarörelse hatare för roliga. Är det inte facket som styr S så är det tvärt om S som styr facket.

Hur ska ni ha det egentligen och vilken syn har ni på staten, är det samma syn som eran gudinna Thatcher hade när hon med statens förlängda arm inskränkte den individuella friheten som varenda fackförbund är uppbyggd på.

Jonas Gifting sa...

Min herre behagar att skoja på fredagskvällen...Facken är insyltade i sossarna så att man mår illa.

Det mest "neutrala" facket i Sverige är TCO och vem är ordförande där? Jo, Sture Nordh som är fd. socialdemokratisk statssekreterare.

Det är dags för dig att skölja bort den grå hinnan av sossepropaganda som höljts över dina ögon, hasse...

Hasse Elektriker sa...

"Min herre behagar att skoja på fredagskvällen...Facken är insyltade i sossarna så att man mår illa.

Lo förbunden har inflytande över SAP so what, det måste väl ändå vara en fråga för medlemmarna i respektive fackförbund? Eller vill du med statens förlängnda arm inskränka detta, ty då måste väl all borgerlig opionsbildning och pengabidrag till Högerpartiet ifrån SAF också upphöra eller?

"Det är dags för dig att skölja bort den grå hinnan av sossepropaganda som höljts över dina ögon, hasse...

Tänk om du kunde vara lite saklig i din argumentation, men istället så kör du på som dom flesta Borgare med gammal sossehatarretorik.

Allt som oftast så laddas bössan med en salva som avfyras från höften utan någon som helst träffsäkerhet.

Ta gärna upp exempel på länder där folkflertalet har det bättre än i Sverige, ge då även källhänvisning på detta.

Jonas Gifting sa...

Problemet är att folk inte får veta fackens knähunds-engagemang i socialdemokraterna när de blir medlemmar eller när de är medlemmar. Denna brutal-lojalitet sker i det fördolda.

Detta är fakta. Det är ingen propaganda. Det är hur verkligheten ser ut.

Och om medlemmarna visste hur det såg ut skulle en stor del genast lämna facket...

Det är därför frustrerande att läsa din smörja då du inte verkar veta hur det ser ut. Du är en blind som beskriver en vacker soluppgång när det i själva verket är nattsvart...

Facket har knappast någon inblandning i hur bra folk har det så din uppmaning är meningslös.

Vad vi vet är att Sverige sjunkit som en betongsugga i välfärdsligan de senaste 10 åren...

Anonym sa...

Jo kom igen nu Gifting! Ska den individuella föreningsfriheten regleras? Svara nu på Hasses fråga istället för att ducka med välfärdsfrågor!

Ska det vara tillåtet för individer att gemensamt ställa krav, driva desas mot andra fria individer och enas om ett privat avtal eller ska staten sköta det? Kom igen och svara nu!

Jonas Gifting sa...

Nickersson du måste vara den mest korkade varelsen som lyckats skapa ett Blogger-konto. Läs mina inlägg så får du svaret, din tröga sosse.

Enrique sa...

Hej !

Facket har förlorat viljan att kämpa för sina medlemmar. Facket vet inte längre varför man ska slåss. Dess medlemmar förnedras, förolämpas, attackeras av sina chefer, fackföreningsmedlemmar av utländskt ursprung diskrimineras, marginaliseras, behandlas med rasism, trakasseras; dess medlemmar avskedas med någon juridisk ursäkt och fackföreningen vet att det är i påhittad ursäkt ... och de säger till dig "vi kan inte göra någonting ... cheferna bestämmer, ... lyder och argumenterar inte ... gör ingenting Inga problem, du klagar inte annars kommer de att stoppa dig.
Och vad gör de med våra pengar? Nonsens ,, de köper biljetter till bio, etc., istället bör de anställa advokater specialiserade på arbetsrätt för att försvara sina medlemmar ... och i det sista fallet, för att gå i strejk ..MEN FACKET VILL INTE---EFTERSOM """". det är olagligt""" - de säger ----- Du FÅR inte strejka i Sverige ! Så jag sa till dem: Det är lagligt att bli sjuk - vi kan alla bli sjuka tillsammans .. - OCH DET ÄR LAGLIGT --- FÖRSTA DAGEN --- DE IGNORERAR OSS - NÄSTA TIDEN VI BLIR SJUKA 2 DAGAR - DE IGNORERAR OSS. --DÅ VI BLIR SJUKA EN VECKA ----- DÄR FÅR VI SÅ HUR ARBETSGIVARE SVARAR! --- DE ANVÄNDER RÄTTSLIGA ÅRGÄRDER MOT OSS - DÅ VI GÖR DET Samma! ------- MEN DE ÄR COWARDS. FEGA ...! 30 ÅR I SVERIGE ... OCH JAG HAR ALDRIG HAR SETT EN MODIG AGERANDE--- INTE ET ENDA GÅNG !

Enrique sa...

VAD GÖR FACKET DÅ ????

DEM TÄNKER BARA PÅ PENGAR...DEM ENDA SOM DEM GÖR ÄR KOMMA ÖVERENS MED VÅRA ARBETSGIVARE OM HUR MYCKET PENGAR SKA VI FÅ ....100 kr till oj då vad bra..då dem pussar deras rövar !

Arkivet


Se statistik