19 april 2007

Högern vinner i Dala-Demokraten!!!

Dala-Demokraten har styvnat till i korken och lagt upp en omröstning på nätet där de frågar: "Vilket parti skulle du rösta på om det vore val idag?"

DD trodde såklart att S skulle få en jordskredsseger med tanke på Sifos senaste starka S-opinion. Men vad DD inte fattat är att Sifos undersökningar är missvisande. Sifo ringer upp folk på sina hemtelefonnummer mitt på dagen. Och vilka kan svara i telefonen då om inte de klassiska grupperna med sossar? Vi hederligt folk är på jobbet när Sifo ringer upp...men nu fick vi äntligen chansen att visa hur opinionen egentligen ser ut i Sverige.

I nuläget har vänsterblocket 35% och högerblocket 42% i en av Sveriges rödaste tidningar!!! Högervindarna blåser friskt i Sverige igen. Härligt!

Dala-Demokratens redaktion är troligtvis i fullkomligt upplösningstillstånd vid det här laget och undrar hur fasiken gick det här gick till. Och Göran Greider sliter i sin rufsiga kalufs och skriver i ren desperation en dikt om katter som lapar i sig mjölk i vårsolen.



Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , Fredrik Reinfeldt, Moderaterna, Anders Borg, Pär Nuder, Välfärd, Debatt, Val 2010

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Vi hederligt folk är på jobbet när Sifo ringer upp..."

Hmmmm.. Ser ut som moderaternas klassiska sätt att utmåla arbetslösa och sjukskrivna som parasiter på statens pengar. Som om alla sk. "parasiter" röstar på sossarna.

Har själv lämnat den korrupta högern, för sossarna är inte så omogna som ni myglande högerextremister!

Jag kan dock inte tala för dalkarlarna men de tar nog lika stora risker som andra "icke-stockholmare" att bli arbetslösa. Vid nästa lågkonjunktur väntar då inte utbildning utan endast piskan och beskyllning att man har sig själv att skylla för att man blivit sparkad. Då kommer den arbetslöse ihåg våran korrumperade högerregering!

Jonas Gifting sa...

"moderaternas klassiska sätt"?
"Korrupta högern"?
"Parasiter"?
"Piska"?

Hihi, du är rolig. Och så stinker det SSU om ditt inlägg. Bara så du vet när du på klassiskt sosse-manér utger dig för att vara någon du inte är...

Arkivet


Se statistik