24 april 2007

Göran Greider fuskar!




Dala-Demokraten satte den 18 april upp en omröstning på nätet med frågan "Vilket parti skulle du rösta på om det vore val idag?" den 18, 19, 20 och 21 april dominerade högerblocket överlägset. Men den 22 april hände något.

S ökade och ökade och ökade. Det var en onormal ökning. Detta var tvunget att undersökas. Det visade sig att Dalarnas S-distrikt hållit kongress den 21 april!!! Och vem var där om inte självaste chefredaktören för Dala-Demokraten: Göran Greider.

Det blev ju nu ganska uppenbart vad Göran Greider sysslat med på kongressens "bensträckare"...

Göran Greider kunde inte tillåta att folkets röst hördes så högt i hans egen tidning. Han blev tvungen att manipulera siffrorna genom att uppmana alla på S-kongressen att lägga sin röst på S på Dala-Demokratens omröstning när de kom hem. Och så skedde.

Nu har Dalarnas S-distrikt demokratiskt beslutat att S ska ha 20% av rösterna istället för de 14% de hade innan omröstningen kladdats ner av deras fuskande musklick.

Visst är det tragiskt? Visst är det beräknande? Visst är det äckligt? Visst är det typiskt socialdemokratiskt?




3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror liknande aktioner utförs av samtliga politiska partiet. Även av intresseorganisationer i andra nätomröstningar.

Jonas Gifting sa...

Göran Greider styr även med järnhand kommentarerna i debatten på dalademokraten.se

Snackar man skit om hans katter åker man ut..:-)

Är det någon som sett Greider med någon kvinna (eller annan partner) någonsin?

Anonym sa...

Emh... ja, han brukar ju vara med sin fru, min mamma. -.-

Arkivet


Se statistik