25 april 2007

Om Björklund gjort som Sahlin

Jag ska ge er sossar en tankeställare. Läs nedan och begrunda:

  • - Jan Björklund betalade sin dagmamma svart 1990.
  • - Jan Björklund struntar i att betala tv-licens.
  • - Jan Björklund struntar att betala 30 000 kr i restskatt. Ärendet går till kronofogden.
  • - Under Jan Björklunds "time-out" så reser han till Mauritius och tar med sig en assistent och två livvakter. Allt på skattebetalarnas bekostnad.
  • - Jan Björklund har köpt varor, hyrt bilar och tagit ut tiotusentals kronor i kontanter av skattebetalarnas pengar.
  • - Jan Björklund hade för 7 år sedan 98 obetalda p-böter. 32 av dessa gick till kronofogden.
  • - Jan Björklund har även gjort lite annat småfiffel såsom tagit ut 1,1 miljoner i lön ur ett förlustbolag som snabbt gick i konkurs och körförbud för obetald fordonsskatt på några bilar (Det kanske bara är häftigt att betala skatt om alla andra utom Mona Sahlin gör det?)

Märker ni nåt, sossar? Visst känner ni att Jan Björklund skulle vara en ohederlig person om han gjort någonting av ovanstående?

Jo, visst är detta ett beteende som skulle lett till en politikers omedelbara avgång i vilket parti som helst på jordklotet. Men det finns ett parti som inte bara accepterar dessa allvarliga brott utan även hyllar och belönar dem. Detta parti är socialdemokraterna som upphöjt självaste Mona Sahlin till sin partiledare trots att hon gjort ALLT det som står i ovan punktlista. Och lite till...

Är det så att de moraliska regler som ni socialdemokrater så gärna applicerar på andra INTE gäller på er själva? Förstår ni att det sticker i ögonen på oss icke-sossar?

Men det som är mest alarmerande är att Mona Sahlins ohederlighet inte sticker i socialdemokraternas ögon.



Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , Fredrik Reinfeldt, Moderaterna, Anders Borg, Pär Nuder, Välfärd, Debatt, Val 2010, Sverigedemokraterna , Folkpartiet

Inga kommentarer:

Arkivet


Se statistik