28 april 2007

Dataintrånget en fet S-skandal!!!




Det här skulle man ju kunnat räkna ut med primathjärnan...

Socialdemokraterna planerade hela dataintrångshistorien, planterade lösenordet och kände troligen till "intrången" en lång tid innan den dramatiska och uppmärksamhetsstjälande presskonferensen efter Reinfeldts tv-framträdande.

Inte nog med det. De har manipulerat listorna om vilka som vistats på sapnet för att mörka brott som egna medarbetare gjort sig skyldiga till. Och de lämnade in en falsk polisanmälan för att detta inte skulle uppdagas före valet.

Och inte nog med det. Av de tre som dömdes är en SSU:are och en fd. SSU:are...

Dataintrånget är alltså en riktigt riktigt fet S-skandal!!!
Kräla fram och ta ert ansvar, sossar!!!

UPPDATERAT:

Gäsper Trött kom med ett tips:

"IP-nummer är en personuppgift enligt datainspektionen. Sossarna har loggat IP-nummer på alla användare. Att ha dataregister på folks personuppgifter utan deras medgivande är olagligt enligt PUL."

Så nu är det dags att anmäla Sveriges mest kriminella parti. Igen. Först till kvarn!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , Fredrik Reinfeldt, Moderaterna, Anders Borg, Pär Nuder, Välfärd, Debatt, Val 2010, Sverigedemokraterna , Folkpartiet, TV, teve, Första maj, 1 maj, Opposition, Dataintrånget

3 kommentarer:

Anonym sa...

IP-nummer är en personuppgift enligt datainspektionen. Sossarna har loggat IP-nummer på alla användare. Att ha dataregister på folks personuppgifter utan deras medgivande är olagligt enligt PUL.

En anmälan till di skulle vara på sin plats. Skulle göra det om jag inte vore så trött.

Jonas Gifting sa...

Tack för tipset!

M. sa...

Pft... läs lagen igen.
Säkerhetsloggning är inte innefattat i dataskyddsdirektivets paragrafer. Om det vore så skulle det inte gå att ha en web- ftp- applikationsserver igång i världen som en svensk skulle kunna besöka. Alla webservrar loggar IPnummer, tid och mycket mer. Det är olagligt att aktivt samla in IP-nummer med avsikt att identifiera den fysiska personen bakom numret, inte att ha en loggningsfunktion för säkerhet.

Arkivet


Se statistik