28 april 2007

S-maffian på bild...




Bilden berör endast en del av sossarna i Stockholm. För att täcka S-maffians nätverk i Sverige krävs en bild lika stor som en fotbollsplan. Klicka på bilden för att förstora.

Så här inför första maj så kan det vara på sin plats för en liten påminnelse om vilka ryggar socialdemokraterna och LO-underhuggarna helst kliar...I solidaritetens namn...


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , Fredrik Reinfeldt, Moderaterna, Anders Borg, Pär Nuder, Välfärd, Debatt, Val 2010, Sverigedemokraterna , Folkpartiet, TV, teve, Första maj, 1 maj, Opposition

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, vad är beefen med att folk är vänner/släkt/förälskade samt att ett parti har många medlemmar då? Jag begriper inte?

Jonas Gifting sa...

Är du sosse, nickersson? Då förstår jag varför du inte förstår...

Anonym sa...

Du kan alltså inte svara?

Jonas Gifting sa...

Dina inlägg bekräftar att socialdemokratin och "rörelsen" skulle varit död innan 2:a världskriget utan sina naiva och enfaldiga underhuggare...

Anonym sa...

Kom igen nu, svara istället för att hålla på och tramsa som en småunge. Vad är problemet? Och tror du inte det ser likadant ut i alla politiska partier med fler än 10 anhängare? I såna fall har du inte sysslat med politik länge.

Jag ska kolla din blogg i morgon igen. Får jag ett seriöst svar då kan det vara värt att fortsätta kommentera annars kan du helt enkelt fortsätta dina hatskov.

Jonas Gifting sa...

Att förklara att SAP, facket och LO verkligen är en snuskig maffia för någon som ser arbetarrörelsen som en oantaslig och trevlig organisation skulle vara fullkomligt meningslöst.

Du får använda hjärnan själv, nickerson. Googla Cosa Nostra, Jimmy Hoffa, A-lotteriet, numbers, Hans Tilly, kollektivatal, Wild 'n fresh, HRF, Byggnads och familjen Lucchese...Och försök lägga ihop två och två...

Lycka till!

Jonas Gifting sa...

Att du överhuvudtaget reagerar på mitt inlägg är bevis nog för att jag har rätt...

Anonym sa...

Som jag trodde, du saknar förmåga att argumentera för din sak när du blir ombedd. Ha ett uppretat liv, du sorgliga varelse.

Jonas Gifting sa...

Att förklara självklarheter för arbetarungar är lika meningslöst som att försöka förklara offentlighetsprincipen för aporna på Skansen.

Hur man säger "stick och brinn" utan att låta otrevlig?

Jonas Gifting sa...

Nomenklatura, LO-Nicke. Nomenklatura.

Arkivet


Se statistik