1 juni 2007

Bloggen som socialisterna försöker stoppa...Del 2



Till er som fortfrande tvivlar på socialismens fascistoida metoder för yttrandefrihet...

Det här börjar bli löjligt. Bloggtoppen har stängt av Anti-opposition från sin topplista. Även här ingen förklaring till avstängning.

Upp till kamp mot socialismen!


Twingly.se

7 kommentarer:

Anonym sa...

är du verkligen förvånad över att bli portad från div socialist portaler? Nu kommer nomenklaturans ess i rockäremn fram. Man tiger ihjäl de som kommer med argument man inte kan bemöta. Du får helt enkelt bli lite smartare och de är nog inte svårt när man har att göra med kappvändare och nickedockor.

Jonas Gifting sa...

Hehe...Man kan anklaga socialisterna för mycket men oförutsägbara är de inte...Egentligen är jag inte ett dugg förvånad.Socialisterna har ju hållit på så här i över 100 år.

Det som jag förvånas över är att de numera inte ens kommer med en förklaring till att de försöker tiga ihjäl och stänga av...

De uppvisar skamlöst sina odemokratiska metoder...och kan inte ens motivera det...

Anonym sa...

jg en liten rättelse
"Det som jag förvånas över är att de numera inte ens kommer med en förklaring till att de försöker tiga ihjäl och stänga av..."

Mannen som driver bloggtoppen är inte socialist och anledningen till att han stängt av dig vill du nog inte skall bli offentlig.

Vördsamt KAS

Jonas Gifting sa...

"Mannen som driver bloggtoppen är inte socialist och anledningen till att han stängt av dig vill du nog inte skall bli offentlig."

Tvärtom. Berätta.

Anonym sa...

Socialister tål inte kritik alls. Det visar att socialismen har inget vettigt att komma med i 2000-talet. Taskigt men sant.

Björn Fridén sa...

Jaså, du är igång igen. Själv är jag socialist men har haft länk hit under ett tag. Så något generallt drag att socialister skulle vara mot yttrandefrihet håller jag inte med om. För övrigt kvarstår ett par frågor:
1) Hur vet vi att mannen bakom bloggtoppen är socialist?
2) Hur vet vi att det var på grund av ett anti-socialistiskt budskap anti-oppositionen blockerades?

Och om man nu är ute efter att tysta kritiska röster, varför tystar man just anti-oppositionen och inte mer populära sidor?

Hansa sa...

Det räcker med att ha en avvikande åsikt UTAN att vara oförskämd och gå till personangrepp för att bli portad på somliga socialistiska bloggar.

Detta skrev jag i kommentaren på följande blogg http://venezuelanyheter.blogspot.com/2007/05/drfr-stdjer-vi-venezuelas-beslut-om.html




"Att enskilda individer skaffar sig mycket makt är inte ett problem. När enskilda individer tillskansar sig ALL makt (som nu sker inför vänsterns applådåskor i VENEZUELA), då är det ett problem.

Maktdelning är något gott. Utan privat äganderätt är maktdelning omöjlig.

Därför är kommunism helt oförenlig med politiskt pluralism. Den leder ofelbart till ekonomisk och andlig misär och kollaps av det civila samhället. Kommunismen är människofientlig".

Det fick inte komma med..


Se statistik