6 juni 2007

Dags att terroriststämpla AFA?




Är det inte dags att terroriststämpla AFA snart? Hur många skattemiljoner ska vi slänga bort för att skydda samhället mot dessa vänsteraktivister innan det är nog? Hur länge ska vi vänta innan "den stora smällen" är ett faktum?

När ska socialisterna ta ansvar för sina avfällningar?


Externa länkar: DN SvD

Twingly.se

26 kommentarer:

Hansa sa...

Riktiga svinpälsar.

Anonym sa...

när revolutionen kommer är ni inte så kaxiga :)

Anonym sa...

"skydda samhället"? Du menar skydda nazister...

Hansa sa...

Anonym: Vad menar du med "när revolutionen kommer är ni inte så kaxiga"?

Hansa sa...

Kolla in den här sidan för övrigt: The recurring experiment..

http://kwailan.blogspot.com/

Anonym sa...

Allmänfascistisk aktion. Men det är bra att socialisterna visar sina rätta ansikten, sånt pack borde spärras in på obestämd tid.

Jonas Gifting sa...

När revoöutionen kommer så är ni inte så kaxiga när vattenkanonen byts ut mot en riktig kanon...:-)

Lindian sa...

Din patetiska idiot! hur hjärndöd får man vara. Hur kan du kommentera det som hänt utifrån att 6 personer (därav minst två nazister) gripits!! Hur kan du klaga på de ända som säger emot naziterna. Hur kan du inte anmärka på hur idiotiska nazisterna är. Du hävdar med andra ord att 4 våldsamma antifascister är värre än 700 nazister som predikar odemokratiska, mäniskofientliga idéer, förnekar förintelsen och vill utrota 70 procent av världens befolkning. Välj ditt perspektiv bättre nästa gång, om du inte är smygnasse förstås!

Anonym sa...

Appropå att "visa sitt rätta ansikte": jag har sällan läst en så ointelligent, ogenomtänkt, ensidig och dåligt formulerad blogg. Uppenbart skriven för att provocera vänstern, men samtidigt så dåligt skriven att den enbart duger att skratta åt. Jag hoppas att du fortsätter med ditt bloggande för att avskräcka fler att falla av från oppositionen (som i opinionsundersökningarna inte längre är en opposition utan har majoritet)...

Anonym sa...

Om man samtidigt terrorist stämplar Sverigedemokraterna och övriga nazistpartier, så javisst.

Men jag anser att AFA gör ett bra jobb, dom är en bra motvikt. Se bara Sverigedemokraterna lilla terrormöte i Karlskrona kostade oss skattebetalare ca 7 miljoner kronor. Plus att vi skattebetalare kommer betala ut 40 miljoner fram till 2010 till dessa onda Nazister.

Så snacka om att slösa skattepengar, med ett för generösa partibidrag.

Barbaselo sa...

Anonym skrev: när revolutionen kommer är ni inte så kaxiga :)


Vad menar du med "ni" ?

Hur skall en revolutionär kunna avgöra varje enskild individs sympatier?

Jonas Gifting sa...

Jag tycker det är fel att kasta ägg och sten på någon för att de tycker annorlunda. Gör det mig till nazist?

Anonym sa...

Har en AFA medlem i huset där jag bor, ja någon iallafall och personen ifråga har förstört hela portuppgången och hissarna med klistermärken och skit. AFA är igentligen ÄFA = Äkta FAcsister!

Anonym sa...

Socialism och ansvar är väl två diametralt olika saker, tar socialismen ansvar slutar den att existera, så det är bäst att ignorera det helt ;)

Anonym sa...

En ANONYM bloggare har uttalat sig.

HIMLA trovärdigt... Inte.

Anonym sa...

Anonym: Skulle det spela någon större roll om jag kallat mig Röda Nejlikan? Nej, det enda som är intressant är åsikterna, ditt lilla troll där.

Anonym sa...

AFA är värre än dem de försöker bekämpa.
Vist ska vi hålla nationalsocialisterna kort, som alla socialister, men inte genom att tysta dem med våld och odemokratiska metoder.

”Jag avskyr dina åsikter men slås för din rätt att uttrycka dem”

AFAs värderingar och arbetssätt gör dem själva till fascister, och terrorister.

Barbaselo sa...

Gå in på AFA ( antifa.se/index.php?p=2 ) och läs:

Dom skriver att:

AFA-Sverige har en frihetlig socialistisk grundsyn och ser sig som en del av en bredare militant utomparlamentarisk vänsterrörelse. Den mini-plattform som alla grupper i AFA står bakom är att vi kämpar "mot sexism, rasism, kapitalism och homofobi".


wikipedia sedan på fascismen och läs under rubriken Definition:

I överförd bemärkelse har icke-demokratiska styrelseformer som betonar våldets rätt över demokratin och friheten kallats fascistiska.


AFA vill styra oss med våld, och frånta oss möjligheten att rösta.

Valet torde vara enkelt!

Underkasta dig under diktatorisk milis eller känn vapnets makt.


Jag undrar varför inte dessa AFA-anhängare flyr och söker asyl i ett annat land, t.ex. i mellanöstern. Där skulle dom trivas.

Anonym sa...

barbaselo: Ja för demokrati är ju bara att rösta i ett kapitalistiskt samhälle. så det har du kanske rätt i. AFA må ha en skev bild av demokrati, men det kapitalistiska samhället är bara demokratiskt i ett enda perspektiv; vi tillåts rösta. Något annat gives vi sällan.

Barbaselo sa...

Niklas Eriksson!

Du har på sätt och vis rätt.

Om jag hade mycket pengar och blev sjuk, så skulle jag kunna välja vårdinstans själv.

Det kan jag inte. Blir jag sjuk, så hamnar jag på Södersjukhuset.

Och på Södersjukhuset (bara som ett exempel) blir man behandlad lika, oavsett tjocklek på plånboken.

Sitter du i en bilkö så hjälper det inte att du har en Mercedes. Ladan som ligger framför ligger - just framför.

Vad jag menar med att du har delvis rätt, är såklart att en med mycket pengar kan hyra en helikopter, och slippa bilköerna, och även anställa sin egen läkare.

På så sätt är det orättvist.

Men vänd på steken.


Anta att du skulle tjäna groteskt mycket pengar, och sitter i din sommarstuga i skogen, och blir plötsligt sjuk.

Skulle du då ringa 112 och begära ambulans, eller skulle du ringa din privat-helikopterchaufför?

Människor anpassar sig efter situationen.

Har man lite pengar, så överlever man på en konservburk, och har man mycket pengar, så klagar man på allt som inte sker direkt.

Det är naturens fenomen.

Jag vill tillägga att jag själv är arbetslös och erhåller försörjningsstöd. Jag tillhör ingen elit.


Och som en slutparentes, så kan jag även tillägga att även i ett land som Sverige, så tillåts vi med nåder att rösta på vad vi vill.

Vissa större partier vill öppet eliminer vissa mindre partier, så där råder inte full demokrati, men det är en helt annan sak.

Anonym sa...

Varför ska en människa föd med fri vilja någonsin lägga sitt liv i någon annans händer? varför fick vi samvete om någon annan som är lika mänsklig ska bestämma om vårat är rätt eller fel? rasister,facister och va fan ni nu lystrar till, ta er i akt för när revolutionen kommer så rullar era huvuden först... -N.DiAnarchos

Anonym sa...

Om man är emot AFA så kan man fan lika gärna låta alla nynazister ta över makten. Det behövs folk som gör motstånd mot all äcklig smygrasism som finns utspritt i Sverige. Koncentrera dig på att utrota främlingsfientlig/nazistisk politik istället för att beskydda den. högeräckel..

Anonym sa...

Är det inte på tiden att alla börjar lära sig att det inte är enbart AFA som gör saker vi har ett antal fler grupper som slåss mer, och i dom flesta fallen det händer något så har dom inget med det att göra utan det är några snorungar som röjjer, Men utan oss så kommer Högern ta över och vi kommer bli nya natzi tyskland, och det anntar jag att ingen vill så det är väl bara att fortsätt slåss mot nazi mm. Det är inte att vi tycker det är jätte kul att slåss men någon måste ju säga till, för det värkar som om alla är för räddda eller helt enkelt bara håller med högern(extrem högern)(smr,folk fronten mm) men men tyck vad ni vill hoppas att ni tänker efter lite innan ni säger något.

Anonym sa...

Rasisterna suger AFA är riktiga hjältar fuck alla rasisten dem kan slänga sig i väggen!

Anonym sa...

Man borde terroriststämpla djurrättsaktivister med.
Och hur dumma är ni?
Tror ni att AFA är någon motvikt mot nazism? Det finns 0% chans att Sverige skulle bli fascistisk eller nazistiskt bara för att en hop anarkister inte finns för att ropa ''inga fascister på våra gator''.
Rasism är socialt oacceptabelt i Sverige, och det enda ni gör är att ge gratis boxningssäckar till de ni bråkar med.

Safa Sadat sa...

Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040
                      +17207992813


Se statistik