4 juni 2007

Krossa socialismen!



Socialdemokraterna försöker vinna sympatier genom att rikta in sig på de lägsta känslomässiga planet hos befolkningen. Med anspelningar på avundsjuka, missundsamhet och fördomar försöker de smutskasta regeringens utmärkta arbete som hitills sänkt arbetslösheten kraftigt, ökat behovet av arbetskraft, sänkt skatten på arbete, minskat ungdomsarbetslöheten kraftigt, infört vårdgaranti och jobbgaranti, har ett globalt miljöengagemang, sköter finanserna, avskaffar fastighetsskatten m.m.

Men socialdemokraterna som står byxlösa utanför makten försöker ändå se hederliga och stolta ut som om de bara hade oturen att förlora valet 2006. Socialisterna sprider fördomar om fattiga och rika. Överklass och arbetarklass. Att om man stödjer regeringen så är man en brat som festar på Stureplan och bor i jättevilla i Danderyd. Man är överklass. Alla andra är arbetarklass och fattiga socialdemokrater. Skenheligt och kräkreflexframkallande.

Så arbetar oppositionen och så arbetar Anti-oppositionen. Oppositionen blir upprörd för att de får samma behandling som de själva ordinerar. De blir förnärmade över att de får samma slag under bältet som de själva delar ut.

Anti-opposition uppmanar nu alla, unga som gamla, att bli aktiva motståndare till socialismen och den röda oppositionen. Starta en blogg, skriv insändare i den lokala tidningen, gör en namninsamling, skriv inlägg på andra bloggar och sajter som t.ex. S-info, Jinge, Dala-Demokraten och Annica Tigers blogg. Leta upp spridarna av socialism och ifrågasätt dem. Ni kommer enkelt kunna eliminera dem i deras brist på argument och politik.

Sedan kommer ni att bli avstängda från dessa bloggar när de märker att ni avslöjar dem att förespråka en välbeprövad form av misslyckad politik. Men det är det värt.

Ta strid mot socialismen. Upp till kamp mot socialismen! Tillsammans har vi äntligen chansen att krossa socialismen för alltid! Socialisterna vet om detta själva. Så ta chansen...


Externa länkar: DN DN SvD SvD


Twingly.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

De flesta vet inte att det är socialismen som är en överklassideologi.
Det var bankdirektörer i västeuropa (bl.a. Robert Aschbergs farfar) som finansierade ryska revolutionen.

Vänstern delar in människor i klasser, likt hinduismens kastsystem. Sedan vill man uppvigla olika klasser att slåss mot varandra medan man själva skall ta makten och införa diktatur. Vänsterledarna själva är en egen speciell klass, nomenklatura, som inte får ifrågasättas och som har en mängd privilegier på övriga befolkningens bekostnad. En överklass som åker limousine medan befolkningen cyklar eller åker kollektivt. (se tex Kina)

De borgerliga (medborgerliga) partierna har en helt annan agenda.
Den medborgerliga synen är att alla människor har lika värde och lika rättigheter. Arbetare är inte ett anonymt kollektiv som skall företrädas av andra, utan fritt tänkande människor med egna unika rättigheter.

Jonas Gifting sa...

hubbe:

Du petar ditt finger exakt på pudelns kärna och visar med exakthet den verkliga innebörden med socialdemokraterna och deras dolda agenda och falskhet.

Tack, för ett mycket bra inlägg!

Anonym sa...

hubbe:

Hahahahahaha, härligt förvirrat inlägg. Ryska revolutionen hade ju inte varit möjlig utan Robert Aschbergs farfar (som ofta sågs stå vid Lenins högra sida). Att tusentals människor svalt hade förstås ingenting med saken att göra.

När det gäller Kina så är det oerhört förvirrat att påstå att det skulle ha någonting med socialism att att göra. Ett minimikrav på det som definieras som "socialist" bör rimligen vara att denna person/grupp vill bibehålla kontrollen över ekonomin? Kina är ett skatteparadis och en fri marknad. Det är lika mkt kommunism som Pinochets Chile.

Men jag vet ju att faktaunderstöd inte är så viktigt för "anti-oppositionens" anhängare. Kan man vinna stöd ljuger man gärna hej vilt, ex: "vi ska främst sänka skatten för låg- och medelinkomsttagare" samtidigt som man avskaffar förmögenhetsskatten. De "medborgerliga" partierna är sannerligen rena rama floskelfabriken. 再见你们两个呆子! :)

Anonym sa...

Jag står fast vid att vänstern hela tiden spelat ett dubbelspel, och sagt en sak men gjort en annan.
Historieförfalskning är en annan paradgren. (Men sanningen brukar alltid komma fram så småningom.)

Jakobs inlägg är ett bra exempel på det. Du försöker skratta bort fakta, samt påstå att dagens Kina inte är riktig kommunism (vilket dock är sant).

Jag kritiserade inte dagens reformerade Kina utan det gamla Kina. I det gamla Maoistiska Kina åkte ledarna limousine medan folket cyklade.

Robert Aschbergs farfar, Olof Aschberg var Lenins bankir och drev bl.a. den enda privata banken i Moskva. (som dock förstatligades efter Lenins död)

Olof Aschberg deltog i socialisternas plundring av Ryssland. En mindre del av stöldgodset (bl.a. föremål från plundrade ryska kyrkor) donerade Olof Aschberg till nationalmuseum i Stockholm. Om du inte tror mig, så åk dit ...

Anonym sa...

Och bloggaren är totalt okunnig om att Sverige med en hög andel exportindustri är oerhört konjunkturkänsligt. Att tro att det är Alliansen förtjänst att sysselsättningen ökat sedan andra kvartalet 2004 är oerhört naivt.
Anledningen är förstås den starka internationella högkonjunkturen.

Anonym sa...

@ Jan:

Och nu är det tydligen Moderaternas fel att arbetslösheten stiger när vi har den djupaste globala krisen och lågkonjunkturen någonsin.

Sossarnas dubbelspel är äckligt!


Se statistik