1 juni 2007

Tack alla Sveriges rika!!!

Vad får de som gjort mest för Sveriges välfärd? De som aldrig i sina liv varit i närheten av ett bidrag eller ersättning? De som betalat ofantliga summor i skatt för att upprätthålla socialdemokraternas bidragssamhälle? De som hållit tiotusentals människor vid liv p.g.a. deras hårda arbete och ambition att bli rika? Vad får de?

Har de fått ett tack? Har de någonsin fått någon uppskattning? Har någon överhuvudtaget ens tänkt tanken?

Nej, oppositionen bedriver istället klappjakt på dem. Plötsligt är Sverige uppdelat i "fattiga" och "rika" som i SVT:s dokusåpa Riket. Och i oppositionens ögon är "de rika" inte värda någon uppskattning alls. De ska föraktas. Det är fult att vara rik. Och ändå: Hur många socialdemokrater är det som tjänar mindre än 40.000:-/mån??? Hyckleri som går hem i stugorna är vad sossar sysslar med. Men det vet vi ju redan.

Jag vill tacka Sveriges "rika" för ert tålamod.

Tack Stefan Persson! Tack Fredrik Lundberg! Tack Anders Nordin! Tack Lottie Tham! Tack Katarina Lundberg! Tack Antonia Ax:son Johnson!

Tack för den miljard ni betalat i skatt bara förra året. Och tack alla ni andra hårt arbetande "rika" som med positiv inställning och ambitioner till att förändra och bli rika gör hela Sverige rikare.

Tack för att ni, utan att klaga, försörjer en otacksam samling med gnälliga socialdemokrater. Tack för att ni finns. Utan er vore Sverige ingenting.

Miljarder och åter miljarder tack!

Med vänliga hälsningar
En mycket tacksam "fattig"



Twingly.se

Inga kommentarer:


Se statistik