8 juni 2007

Jonas Gifting är död.



Jonas Gifting

Född 4 februari 1856

Död 8 juni 2007

Jag har kommit till den mogna och ganska befriande insikten om att socialism enklast och mest effektivast bekämpas genom fullständig nonchalans. Dessa socialistiska pajaser och amatörer snubblar enklast omkring själva i sin egen smörja. Och det vore dumt av mig att stå där och dämpa deras clownaktiga fall.

Ett av mina mål var att avslöja att åsikts- och yttrandefriheten inte existerar hos den socialistiska delen av vår befolkning. Det har jag lyckats med.

Anti-opposition har fått utstå hot, avstängningar och censur från socialistiska organisationer, webbplatser, bloggar och privatpersoner. Socialisterna har visat att de tillhör en maffialiknande struktur med ett nätverk som sprider propaganda, hotar, uppviglar och fryser ut folk varje dag i Sverige. Kring detta torde det inte längre råda något tvivel.

Det är numera enklare att se fler likheter än skillnader mellan socialism och nazism.

Ett annat mål vara att eliminera oppositionen på Google. Det har jag också lyckats med. Anti-opposition innehar en mycket hedervärd andra plats om man söker på ordet "opposition". Detta är en liten men mycket prestigefylld och viktig seger i kriget mot socialismen. Och det sticker nog extra mycket i oppositionens ögon. :-)

Jonas Gifting är nu död och begraven men jag lever vidare och ska också bli analogare än Åsa-Nisse. Men jag lovar ingenting. Bestämt!

Se statistik