7 juni 2007

Skulle du köpa en begagnad bil av Mona Sahlin?



En pratglad och ärlig Sahlin?

Vad skulle du prata med Mona Sahlin på en middag? P-böter? Körförbud? Hur man handlar svarta tjänster med skattemedel? Hur man får med sig skattebetalda livvakter på semestern? Haschrökning? FNL? (!) Hur man lyckas hänga kvar i toppen i ett parti trots en mycket tvivelaktigt moralisk och etisk beteende?

Folk hycklar och leker socialister mellan valen men när det väl kommer till kritan så väljer Svensson kompetens framför bakåtsträvare. Socialdemokraterna får svårt att övertyga att deras alternativ med att konfiskera tusentals kronor i månaden av folk för att ge till de arbetslösa är det bästa för Sverige. Speciellt då syftet med att skydda arbetslösa i praktiken kommer att skapa större arbetslöshet.

De glömde ställa en fråga i enkäten: "Skulle du köpa en begagnad bil av Mona Sahlin?". Inte ens en verklighetsfrånvänd hardcore-sosse kan helt ärligt svara "ja" på den frågan...


Externa länkar: DN

Twingly.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tror du Mona Sahlin vet om National Football League..?

Jonas Gifting sa...

Lika lite som om FNL trots helhjärtat engagemang...:-)

Det är korrigerat...

Anonym sa...

Jag skulle nog kunna tänka mig att köpa en bil av Mona.

Fast då är jag heller ingen hardcore-sosse så det kanske förklarar det hela.

Jonas Gifting sa...

Jak:

Du är alltså ett levande bevis på att det är möjligt att vara mer korkad än en hardcore-sosse...

Se där. Man lär sig nåt nytt varje dag.

Anonym sa...

Själv har jag genom en empirisk undersökning av sossar i min närhet kommit fram till att de flesta sossar är sadomasochister, man vill plågas för då kan man gny och gnälla lite, samtidigt vill man att alla andra ska plågas lite,lite mer än man själv för då mår sossen bra i sitt självvalda elände.

Anonym sa...

Många sjuka bloggar stöter man på, men den här tog nog priset.


Se statistik