7 juni 2007

Som att sluta med välling och blöja...




Vem trodde att 75 år av socialistiskt styre bara skulle försvinna utan överdramatiserad abstinens, tandagnisslan och gnäll?

Vad som sker i Sverige i dag är att vi ska försöka få ett gäng med trotsiga 4-åringar att sluta med välling och blöja. Samtidigt.

Externa länkar: DN

Twingly.se

14 kommentarer:

Hansa sa...

Jag tror det ligger väldigt mycket i det. När det går upp för folk att andra än sossarna är regeringsdugliga kommer många att förbanna den lögn de låtit sig invaggas i, nämligen lögnen om att det är synd om folk och att de inte är kapabla att bedöma vad som är bäst för dem själva.

Jonas Gifting sa...

Exakt, Hansa!

Socialismen är fylld med offermentalitet och att folk blir "drabbade" av något utifrån.

Folk är så nerkörda i socialismens traktorspår att de hellre lägger sig där i leran och är bittra än att kliva upp och njuta av den liberala-konservatismens underbara sommaräng...:-)

Anonym sa...

Haha, väldigt träffsäkert formulerat =) Socialismen betyder att någon annan tar ansvar, men även att du själv inte kan/får påverka din situation, ett slags diktatur kan man säga, "gör som du vill, men bara det är samma som farbror SAP tycker att du ska göra".

Anonym sa...

"Folk är så nerkörda i socialismens traktorspår att de hellre lägger sig där i leran och är bittra än att kliva upp och njuta av den liberala-konservatismens underbara sommaräng...:-)"

Det är ju fan som poesi :-)

Grottolle sa...

Men ni glömmer det viktiga.. och det är vad folket tycker..Och som det ser ut nu så är det många som föredrar S före Alliansen.

Anonym sa...

I notisen som skrevs efter denna påstår Jonas Gifing att det skall bli slut på diarrén ur det verbala anuset. Som den opportunistiske, kappvändade, blåsvarta ordvrängare han är så lovar han dock inget bestämt.

Han raljerar med att ha uppnått ett antal mål men för andra än honom själv så verkar hans påståenden snarast lika sanna som de dogmer som spreds under inkvisitionens dagar.

Om Jonas Gifting nu verkligen slutar sprida sin dynga så har han han i alla fall lyckats med en sak. Det kommer att bli en oerhörd förbättring av miljön. Luften kommer att bli lättare att andas, solen kommer att skina klarare och hans likasinnade förhoppningsvis retirera ner i den unkna skuggvärld de hör hemma i.

Men som sagt (skrivet), inte skulle jag lita på vad han påstår i det här fallet heller. Han kommer säkert att dyka upp i ny skepnad och i bästa sandlådestil forstätta att förgifta miljön med sina lögner, personangrepp och allmänt förtal.

Hansa sa...

Nietsche: Jag antar att din argumentationskonst ligger på en högre nivå?

Anonym sa...

Bäste Hansa: Betänk ordstävet "Att tala med bönder på bönders vis och med lärde män på latin" så förstår du kanske varför jag väljer att i detta forum framföra mina åsikter på ett språk som passar femåringar.

Anonym sa...

Tja, egentligen skulle jag väl inte skriva "femåringar" utan någon lämplig term som beskriver fysiskt vuxna personer med en starkt begränsad förmåga till kognitivt tänkande.

Anonym sa...

Snälla lilla! Det enda du har lyckats med är att driva en blogg och att bevisa för alla som läser den att du är en feg anonym stackare som skiter i andras känslor så länge du får din egen ömkliga självkänsla tillfredsställd.

Folkomrostning Nu! sa...

"Ett av mina mål var att avslöja att åsikts- och yttrandefriheten inte existerar hos den socialistiska delen av vår befolkning."
Det har vi andra ocksa upptackt. Det ar ju en av tva viktiga strategier socialisterna har, asiktsfortryck, begransa yttrandefriheten. Nummer tva ar att alltid ljuga om sina bedrifter och ljuga om oppsitionen. Anvandandet av falsk statistik har varit populart ibland sosseregeringen. Bubblan sprack nar dom pastod att vi hade runt 4% arbetsloshet (dvs full sysselsattning) men sanningen var 1.6 miljoner arbetslosa, ingen trodde dom langre. Lognernas storlek och vulgaritet overtraffar Stalin's logner om socialismen fortrafflighet. Om sanningen redovisades sa skulle sossarna inte finnas i riksdagen. Darfor ar dom desperata att ha kvar (S)TV sa en del av deras logner kan spridas. Valkommen tillbaks efter din "semester". Jonas.

Anonym sa...

JA du kära amatördebatör, anonymitet har aldrig varit någon hit om man vill påverka, tvärt om det är meningslöst. Skönt att du lagt ned, då slipper vi din anonymitetssmörja som du inte vågar stå för. Du är bara en feg liten människa som lever på hat och avundsjuka.

Du är bara en liten hatisk skit som står dig själv närmast, du saknar etik, moral, solidaritet och empati. du är en avundsjuk och självisk människa utan insikt om andras behov. Du är bara en liten liten skit i den stora världen.

Som en skön avslutning till denna anonymitetsdåres blogg skit tänker jag också vara anonym.

Hansa sa...

Jag tycker somliga av inläggen här som beskyller Jonas Gifting för att vara empatilös och ondskefull verkligen visar hur otroligt sossefierade många i Sverige verkligen är. Det som är så upprörande med Gifting är att han HÄDAR den religion som kallas SOCIALISM. De stackars rättroende människor som han hädar gråter här ut här på bloggen och avslöjar sig grundligt.
Socialdemokraterna är på väg ut. Måna kommer att tappa greppet över händelserna och generalen Reinfeldt kommer föra Alliansen mot en jordskredsseger i valet 2010. Det är min prognos. Vi får väl se om den kommer stämma;-)

Anonym sa...

Det stavas "Nietzsche".


Se statistik