19 maj 2007

AFA är fascister...



AFA är Sveriges mest fascistiska organisation...

Personer som sympatiserar med AFA och andra vänsterorganisationer använder utstuderat våld och hot för att föra fram sina åsikter och tysta ner andras. Det finns ett ord för såna personer; fascister.

Eller korkade fega kräk som är deras rätta benämning. Att de numera också hyllar socialdemokrati gör dem till extra korkade fega kräk.


Extern länk: SvD


Twingly.se

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte annat än hålla med... Vänster äckel som inte vet vad de håller på med. Flytta till NordKoera och kom tillbaka så kan jag lova att ni inte ens skulle våga tänka i röda termer.

Anonym sa...

Nu tycker jag iofs inte om afa. Men om man ska vara språkpolis så är afa knappast fascister.

Jonas Gifting sa...

Johan:

De är som sossar. Kallar sig nåt fint på pappret men praktiserar motsatsen.

Tobias Struck sa...

Johan. Nej, de är inte fascister i den mening som Mussolini var fascist: De är inte nationalister. Men de är det mest infantila symptomet på en semi-fascistisk, nämligen korporativistisk agendas hjärntvätt av folket. De är omedvetna skyddstrupper för alliansen mellan staten och det nepotistiska, arvrika storkapitalet.

Hur? Genom att utan sans och balans i sina handlingar utagera tron på propagandan om att:

... Barnen i Afrika svälter på grund av för litet bistånd, när de i själva verket svälter på grund av handelshinder och förtryck av småföretag inom väst, som vänstern har stått bakom lika mycket och mer än högern och som har fått till följd att medan Afrika betalar av sina räntor på statskulderna till väst med hjälp av de skatter som de tar från sina folk, kan de västerländska monopolen dumpa priser och löner på Afrikas marknad som de vill utan konkurrens från västerländska mindre företag, som förlamas av skatter, avgifter och handelhinder...

... Att fattigas migration till en västerländsk välfärdsstat är jättehumanitärt, när det i själva verket skapar lönedumpning och multikulturell alienation och moralupplösning i en växande svarthårig aparheid-underklass, vars funktion är att nära de rikaste familjernas tillväxtbehov genom att arbeta för låga löner och tröstkonsumera till låga priser, så att profiten växer i pyramidens topp utan att inflation skapas.

AFA slår till med vandalism mot småföretag och våld mot högerpopulister samt demonstrerar för fri migration. Alla dessa saker gynnar alltså bara staten och storkapitalet. Men AFA trampar på - helt ovetande, som dragoxar under en osynlig piska, som sprider glitter där den slår i luften över deras huvuden: "GODA, GODA, VI ÄR DE GODA! DÖD ÅT DE ONDA"

Ja, de onda är exempelvis det lilla landet Israel, som sedan vapenvilan i november förra året har attackerats med över 300 missiler från Hamas. När de försvarar sig mot terror, som började redan dagen innan staten bildades, då kallas de... Fascister.

Jag håller med om att ordet är utnött och missbrukat, men AFA:s ideologi är definitivt mer fascistisk än sionismen. Sionismen är en väl genomtänkt, upplyst nationalism med upphöjd etik väl förankrad i arvet från Upplysningen. AFA relativiserar våld, stölder och propagandalögner till sin egen fördel, fast de säger naturligtvis att det är till "de fattigas och svagas" fördel. Detta är ett slags fascism, att göra sig till talesmän för ett anonymt kollektiv och rättfärdiga sin omoral och brutalitet med att den tjänar denna grupps överlevnad.

Anonym sa...

Du ska enbart inte öppna käften om att vara feg så länge du sitter och leker internettroll bakom en pseudonym. Hoppas att släkten Gifting stämmer arslet av dig för att du drar deras namn i skiten.

Tala om vem du är din fega sak!

Jonas Gifting sa...

Så du är en vänster-fascist, LO-Nicke. En syndikalist med Dr. Martens. Gulligt.

Vet din fd. fru om detta?

Har du förresten funderat på att starta eget igen nu när "pig-rabatten" blir verklighet? Men i ditt fall måste man väl kalla det för "dräng-rabatt"?

Men det får inte sluta som förra gången då du gick i konkurs för att kollektivavtalet tog död på ditt företag. ;-)

Blev du mycket ledsen när facket tog död på ditt företag, LO-Nicke?

Nej, jag är inte feg. Jag har en självbevarelsedrift eftersom du och dina gemena vänstervänner så gärna ställer till med ännu en "Kristallnatt" i socialismens namn...

Kanske någon dag då du sitter bakom lås och bom så kan jag avslöja vem jag är men Orsa Kompani lovar ingenting!

Anonym sa...

käften!! giftig ditt satans rövhål!!! du vet ju fan inte vad du pratar om.

Arkivet


Se statistik