27 maj 2007

De socialdemokratiska terroristerna...



SAS-strejken har hittills kostat 100 miljoner kronor och nu hotas resten av SAS verksamhet så pass mycket att de kan tvingas börja sparka folk.

Visst är det korkat? Visst är det idiotiskt? Visst är detta den dummaste strejken i mannaminne?

Men detta är också ett utomordentligt fint litet bevis på att vänstern i Sverige med facket och socialdemokraterna i fronten gör allt för att terrorisera och sabotera vårt samhälle. Och enbart för att de inte klarar av en tillvaro i maktlöshet.

Socialdemokraterna vill föra en gammal beprövad politik som uppmuntrar och driver folk till arbetslöshet. Facket driver klappjakt på företag så att de tvingas friställa personal. SAP och facket driver sin verksamhet med samma diaboliska inställning som vilken väloljad fundamental terrorgrupp, maffia eller MC-gäng som helst. Deras terrorism sker dock i den humana socialismens och frihetens namn.

Men redan nu har dessa dessa socialdemokratiska terrorister börjat dregla efter att äntra maktens korridorer 2010. Jag kommer att jobba hårt dag och natt för att de aldrig mer ska komma tillbaka till makten. Någonsin igen.

För varje dag strejken fortsätter blir det fler och fler svenskar som tänker som jag. Det här kommer alltså bli en mycket dyrköpt strejk. För facket.


Externa länkar: DN SvD

Köp en T-shirt och stöd kampen mot facket!

Twingly.se


4 kommentarer:

Anonym sa...

Din arrogante svinaherde du missunnar anställda att ha drägliga arbetsförhållanden, en mörk skugga från den gamla högern som alliansregeringen vill återinsätta.
Din empatiförmåga ligger på en löjligt låg nivå.
Tack för ordet!

Jonas Gifting sa...

Anonym:

De har drägliga arbetsförhållanden. De bästa i branschen om man ska tro på kabinpersonalen. Men facket lyssnar inte på kabinpersonalen utan har hittat på en egen kravlista som de nu med socialistisk tjurskallighet försöker driva igenom.

Död åt facket innan de dödar Sverige!

Anonym sa...

Jag tänkte skriva en kommentar om hur idiotisk blogginlägget var, men 1:a kommentaren sa det bättre än jag hade kunnat!

Möjligen tilläggas att det pågår en arbetsrättslig konflikt, varför uttalanden från båda parter bör tas med en nypa salt, vilket bloggskrivaren uppenbarligen inte förstår! Man ser det man vill!

Jonas Gifting sa...

Anonym:

Jag lockas nästan att fråga dig vad det är som du tycker är idiotiskt med inlägget och kommentaren men jag vet att du inte kan svara.

Du är inte den förste sosse som likt Bambi gett sig ut på tunn is...

"Ingen är så blind som den som inte vill se" är ett ordspråk som passar in på dig alldeles utmärkt...

Arkivet


Se statistik