9 maj 2007

Fackombuden fryser ut och mobbar!




Gruvarbetarna var rädda för sina fackombud och många tvingades gå ut i den vilda strejken!!!. Så fungerar visst solidaritet och demokrati i socialdemokraternas norrländska värld.

Vad kallas det nu igen när någon tvingar någon annan att göra något mot sin vilja? Intrång? Våldtäkt? Vi får ringa upp Marita Ulvskog helt enkelt.



Twingly.se

12 kommentarer:

Anonym sa...

"Gruvarbetarna var rädda för sina fackombud"....

men snälla nån.

Artikeln beskriver en gruvarbetarE som talar om grupptryck från de andra gruvarbetarNA.
Då kunde man ju diskutera grupptryckets mekanismer eller så. Men hr Gifting får det till att gruvarbetarNA, som ju själva gick ut i strejk - inte facket! - är rädda för sina fackombud. Som ju uppmanat folk att gå tillbaka till jobbet.

Fascinerande att Gifting inte ens själv märker hur fel den citerade meningen ovan blir. Han måste nog hata allt vad facket heter väldigt mycket.

PS. Om Gifting så gärna snyftar över den gruvarbetarE som talar i artikeln, varför inte ta hans avslutande åsikt på allvar - att man borde strejkat redan tidigare? DS.

Mikael sa...

Det kallas maffiaverksamhet.

Jonas Gifting sa...

Fackombud är vanliga arbetare med tungan uppe i fackets baksida. Fackombuden protesterade inte mot strejken. Tvärtom.

Många av arbetarna ville inte strejka men tvingades till det. Med hjälp av fackombuden.

De skulle strejkat för en grej som hände på 80-talet men gör det nu istället då det passande nog sitter en borgerlig regering.

Jag har ingen respekt för organisationer som gör politik av medlemmarnas önskemål.

Facket är bajs!

Anonym sa...

Hr Gifting behagar hitta på:
"Många av arbetarna ville inte strejka men tvingades till det. Med hjälp av fackombuden."

Utifrån detta antagande har hela bloggposten kommit.
Inte en tillstymmelse av bevis finns att presentera. Ingenting i DN-artikeln, inget i andra artiklar om händelseförloppet. Bara hr Giftings fördomar.

hr Gifting har således visat att han inte klarar att skilja på plural- och singularform.
OCh dessutom idkar cirkelbevisning: "Eftersom jag tror att facket är en maffia som hotar sina medlemmar, måste det vara facket i gruvan som hotar sina medlemmar även om alla fakta, även den artikel jag nu utgår ifrån, inte ger något stöd för det".

Jag skulle kunna skriva att hr Gifting är bajs, men håller mig nog för god för det.
Däremot kan jag bara konstatera att hr Gifting skulle vara stentorsk på en universitetskurs i argumentationsanalys.

Jonas Gifting sa...

Sluta blogga anonymt, LO-Nicke.

Du är lika transparent som ditt påstående att jag inte har några argument eller saknar retorik.

Du går verkligen igång varje gång när jag uppvisar fackets rätta ansikte...Det är riktigt intressant. Ungefär som en homosexuell man som ännu inte kommit ut ur garderoben som blir aggressiv då någon påstår att han är homosexuell; en våldsam förnekelse över kalla fakta.

Du är fullständigt grundlurad och utnyttjad, LO-Nicke. Det är dags för dig att komma ut ur garderoben nu...

Anonym sa...

Vad sjutton snackar du om, din stolle? Det är du som skriver om fekalier, inte jag.

Det där har jag för övrigt inte skrivit. Kanske dags för dig att ta din medicin ordentligt igen?

Jonas Gifting sa...

Haha...LO-Nicke...Världens äldsta aktiva SSU:are, näst efter Mona Sahlin och Anna Sjödin, försöker skylla ifrån sig som de stora gubbarna och tanterna...

Vad gulligt. Som att se en bebis gå sina första stapplande steg för att ramla "boom" på rumpan...Har sossarna inga ABF-kurser i bortförklaringar längre?

LO-Nicke, du är inte bara känd för att snubbla på dina egna clownskor, du är även känd för att spamma bloggar anonymt med din kallblodiga propaganda...

Facket och maffian rekryterar losers från samhällets botten och hjärntvättar dem att tro att den misär de fått uppleva i livet ska skyllas på den borgerliga politiken trots att socialdemokraterna haft makten i stort sett obruten följd i 75 år.

Visst har du lärt dig att facket, LO och SAP är oantastliga? Och att all ondska i världen kan härledas till regeringen Bildt?

Visst känner du igen dig, LO-Nicke?

Anonym sa...

Jag bara undrar en liten grej... kan inte du se IP-nummer på inläggen?

Spammar kan väl hända att jag gör, men aldrig anonymt. Du ljuger, så liten du är. Jag skulle heller inte säga för mycket om att vara anonym om jag var du. Det finns inte en enda Jonas Gifting i hela Sverige om man ska tro skatteverkets upplysning. Tro mig, jag försöker verkligen få reda på vad du är för typ.

Och visst, om du tycker Dr Martens är clownskor så antar jag att jag har det. Underbara dojor. SSU:are... right. Ring medlemsregistret och kolla när jag skrevs ut du.

Förresten, hur stavar du till förlorare på engelska?

Jonas Gifting sa...

Jisses, jag tror städar'n drabbats av samma hybris som grott-kommunisterna där uppe i norr.

Vackert. Din ilska och frustration visar att du håller på att vakna. Du börjar stilla inse att du är grundlurad.

Du börjar stilla inse att facket utnyttjat din naivitet och låga ställning i samhället.

För du LO-Nicke, var en lokalvårdare i dina bästa år, fastklistrad på en nedåtgående karriärspiral, frånskild och bitter och med i ett gigantiskt behov samhörighet med någon eller någonting.

Du var ett perfekt mottagligt offer för LO:s och socialdemokraternas propaganda!

Men du börjar nu stilla att vakna upp och känna att sanningarna du blivit matad med smakar lögn. Rutten lögn. Grattis!

Jag har också Dr Martens. Ett par diskreta 1462:or men ändå...Gissar att du har Nazi-modellen? Perfekt för att sparka in skyltfönster och andra AFA-fascist-aktiviteter...

Ja, jag höll på att glömma. Hur stavar du till loser då, loser?

Anonym sa...

Nä, har ett par cherry red tiohåls utan hätta. Sparkar tillräckligt hårt ändå. Har benmuskler som heter duga, det får jag av jobbet där jag går mycket. Klart jag har martens, jag är skinnskalle så det är ett obligatoriskt inslag i skogarderoben.

Kan du se IP-nummer?
Varför har inte skatteverket uppgifter om dig?

Kan det vara så att dun inte kan med bloggverktyget och att du anklagar andra för att spamma anonymt när du själv inte vågar vara öppen med vem du är? Det tror jag.

Jag stavar loser loser. Med ett "o".

Anonym sa...

Nånå, nu blev det tyst på "Den förbjudna bloggen" som annars är kaxig som få, minsann. Men det var bara att vänta sig av "Jonas Gifting", mannen som inte finns.

Eller är du upptagen med att försöka lära dig hur bloggverktyget fungerar?

Anonym sa...

Hur orkar du se dig själv i spegeln, din mask? Du basunerar ut ditt sjuka hat dag efter dag, men du vågar ite bemöta en sån enkel sak..? Trovärdighete har du iofs aldrig haft, men lite ballar trodde jag ju ändå man kunde vänta sig av dig. Stora ord från "Den megalomaniska bloggen" och dess bloggare som drömmer om att våga vara som alla andra.

Fega kräk.

Arkivet


Se statistik