18 maj 2007

Socialism är miljöförstöring...



1 321 400 000 kineser som S inte räknade med i sitt "folkhem"...

Socialdemokraternas alternativ till regeringens globala miljöpolitik är "Det gröna folkhemmet" där man alltså på allvar tror att lokal socialism och stängda gränser ska stoppa globala miljöproblem.

Detta "folkhem" är troligtvis bara ett hjärnmonster från någon reklambyrå inför valet 2006 men socialdemokraterna har ändå inga andra alternativ till det.

Ponera att alla människor i Sverige då blev de super-miljö-människor som S, V och Mp vill tvinga oss till i "Det gröna folkhemmet". Ponera att alla svenskar blev miljömedvetna gurus. Ponera att skattetrycket höjdes till 70% för att konfiskeras av den "gröna" staten. Ponera att allt detta sker så skulle de ändå räcka med någon promille kineser skaffade bil och så har vi samma gamla utsläpp i vår atmosfär trots att vi duktiga svenskar slutar åka bil i socialismens namn och spolar ner vår konkurrenskraft i mulltoan.

Har socialdemokraterna betänkt detta? Troligtvis inte. Socialdemokrater har inte förmåga att tänka i flera steg framåt. Miljöpolitik måste drivas på globalt precis som Fredrik Reinfeldt nu gör.

"Det gröna folkhemmet" är alltså bara en modell för att stilla samvetet på en mikroskopisk samling med socialistiska miljötroll uppe i norr. Så när miljöpartiet och socialdemokraterna slår sig för bröstet likt ett musliskt begravnigståg över att de är bäst på sköta miljöfrågorna så tänk då på det slarvigt genomtänkta "gröna folkhemmet". Tänk på hur de stängde Barsebäck och ersatte det med smutsig el framställd ur kolkraftverk som spyr ut 6 ton stenkol per minut i atmosfären. Tänk på hur dåliga socialdemokraterna, milöpartiet och vänstern är på att ta ansvar och se konsekvenser av sitt agerande.

Det finns alltså idag ingen alternativ socialistisk väg som löser världens miljöproblem eftersom vi redan går på den enda vägen som finns mot en bättre miljö på jorden. Tillsammans med Fredrik Reinfeldt och andra världsledande miljökämpar har vi kommit längre på ett halvår än på 75 år med socialdemokratiskt styre.

Detta är fakta. Inte socialdemokratisk spekulation. Detta är fakta.


Externa länkar: Svd Svd Svd Svd DN

Twingly.se

Inga kommentarer:

Arkivet


Se statistik