22 maj 2007

Privatisera SVT nu!



Oppositionen - en ondskefull pajas...

De saknar utbildning därför försöker de alltid verka kunniga.
De saknar politik därför försöker de alltid förstöra alla andras.
De saknar humor därför försöker de alltid vara roliga.

Men är det något oppositionens omdömeslösa pajaser inte saknar så är det tramp i klaveret. Med sina röda clownnäsor och proletära Dr. Martens.

Nu använder dessa sosse-drängar på SVT och Strix mina TV-licenspengar till att håna den statsminister jag var med att rösta fram. De hånar honom framför hans egna barn. Fruktansvärt respektlöst.

Så därför har jag just i denna stund bestämt att när nästa faktura från Radiotjänst i Kiruna dimper ner i brevinkastet så hamnar den direkt ner i soporna. Hoppas du som läser detta gör likadant. Respektlöshet ska bemötas med respektlöshet.

Släng Radiotjänsts fakturor i soporna och privatisera SVT nu!


Externa länkar: SvD DN DN


Twingly.se

16 kommentarer:

Magnus Karlsson sa...

Måste vi privatisera SVT?
Räcker det inte med dig.

Jonas Gifting sa...

Man kan börja med en sosse-sanering och sedan gå vidare därifrån...

Mina pengar får de aldrig mer igen.

Anonym sa...

Strix är väl så privat som det kan bli?

Vad har spelar det för roll vem som äger tv-bolaget? Så länge det lockar tittar kommer spex att göras?

Ett privat ägande vore snarare en garanti för att denna typ av program görs!

Life Dancer sa...

Helt klart ska man bojkotta SVT sedan de inte har forstand att dra in detta program!

Anonym sa...

Man säger SVT ska vara oberoende. Men det känns mer som ett redskap för sossarna. Jag kollar bara på Melodifesivalen och ESC, resten av året bryr jag mig inte. Har aldrig betalat tv-licens vill inte heller betala för att se skiten som visas...

Anonym sa...

SvT är välförsett med allehanda medialuder som inte har några som helst kvalitativa idéer eller visioner. Utbildade på dyra nonsensutbildningar typ DI hasar dom genom SvT:s korridorer eller dricker latte på stan tillsammans med andra medialuder. Snacka om skuggvärld och meningslöshet upphöjt till kultur!

peter sa...

Det är synd att den statliga televisionen sänker sig till denna nivå. Det är uppenbarligen förnedrande att göra detta, dessutom är det ett hån mot oss alla eftersom Reinfeldt är folkvald. Även om man inte röstade på alliansen kan man nog förstå att det vore lika illa om det hände Sahlin eller någon annan partiledare som representerar Sveriges regering. Dessutom ger det otäcka minnen av andra händelser som slutade mycket värre. Jag tänker sluta betala TV-licensen från och med nu.

Anonym sa...

Fantastiska konspirationsteorier!

Anonym sa...

Gamla hederliga Strix, dom förnekar sig aldrig! Undrar om det hade blivit lika mycket storm i den testuggande bloggosfären om det hade varit TV3 som hade stått för beställningen?

Anonym sa...

Det handlar inte om att sända inslage, det handlar om att stoppa helt Strix som underleverantör till SVT.
"Journalisten" skall avskedas med omedelbart verkan. Ointelligenta direktörer med.
Säpo - vad f a n gör de?. Tänk om det vore inte vatten men kanske syra.
Väntar på reaktion från Sossar, Vänster, MP och andra Hamas-krammare.

Anonym sa...

Suck... väx upp, snorvalp.

Anonym sa...

Skojar du eller? Då blir det bara sånt här lågvatten. Tycker du att TV 3 och Kanal 5 står för hög kvalitet? Är det verkligen bra TV rent kvalitativt, nöjes och utbildningsmässigt? Om du anser det så är det verkligen beklagligt.

Jonas Gifting sa...

Lite public service regler:

"Programverksamheten som helhet ska dessutom präglas av det demokratiska statsskickets grundidéer samt av principen om alla människors lika värde och den enskilda människans frihet och värdighet."

Jonas Gifting sa...

SVT.se:

"Eva Hamilton ringde upp statsministern och framförde en ursäkt i går kväll. Sedan tog hon ett "allvarligt samtal" med vd Robert Aschberg på Strix. SVT har beslutat att inte sända inslaget."

Anonym sa...

Fäll hela sosse-SVT ledningen och förrädarna i Strix för att tolerera att människor gör narr av våra främsta politiker så och kablar ut det för alla att se.

De uppblåsta typerna som sitter i toppen behöver sig en rejäl kalldusch. Nu har det tydligen blivit olagligt att skjuta vatten på folk också. Det är ofredande och ärekränkning! Våra barn är simpla brottslingar! Gud hjälpe oss. Reinfeldts är kriminella.

antlina sa...

Heja privata STRIX sputa mera vatten åt både vänster och höger.
Och heja SVT den bästa TV kanalen på svenska.

Arkivet


Se statistik