21 maj 2007

Alliansen vårstädar ut vänstern...



Alliansens knockade först vänstern i valet. Nu städar de äntligen lukten av dem ur maktens korridorer...

Alliansregeringens nya skatteavdrag för städning och barnpassning kommer nu att skapa en stor ökning av nya tjänsteföretag!!! Jag avundas verkligen alla städare med några års erfarenhet av branschen. De har gyllene tider framför sig.

En städare som idag tjänar i genomsnitt 11.400:-/månaden efter skatt kan nu starta eget och med enkelhet tjäna det dubbla. Enkelt! Skatteavdraget sanerar även branschen från svartjobb.

LO och socialdemokraterna och resten av oppositionen borde jubla men de är fortfarande inne på sin fördomsfulla "pig-rabatts-retorik" som inte leder någon vart. Oppositionen ser alltså hellre att folk är arbetslösa än att de kan erkänna att alliansregeringen har rätt lösningar. Det ser hellre att ingenting görs. De är stelbenta och förstockade.

Och alliansen har verkligen gjort allt rätt sedan valvinsten 2006. Vad än oppositionen påstår. Alliansen överglänser oppositionen inom alla områden. Alliansen har levererat vallöfte efter vallöfte. De har hållit sig till planen och vad de sagt innan valet.

Alliansregeringen har på rekordtid börjat bocka av svenska folkets önskelista.

Såklart att sossarna inte hänger med. De är vana vid deras egna regeringsarbete som får sengångare att se stressade ut. Så klart att de är livrädda när alliansen lyckas där de misslyckats under en herrans massa år. Såklart att de är missnöjda nu när deras politik har avslöjats som amatörmässig och misslyckad inte bara i Sverige utan världen över.

Först knockade alliansen vänstern i valet. Nu städar de äntligen ut lukten av dem ur maktens korridorer. Frågan är bara om man kan dra av det i deklarationen?


Externa länkar: DN SvD


Twingly.se


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det här var något av det dummaste jag hört. Att arbetslösheten sjunker beror mer på att vi är inne i en högkonjuktur än att det finns en borgerlige regering vid makten. De enda jobb som er regering bidra till att skapa är låglönejobb.

Att ni sanerar städbranschen från svartjobb kan nog stämma..
Jag vet åtminstone två moderata familjer i min hemkommun som hade svart städhjälp innan ni kom med förslaget om skattesubvention av hushållsnära tjänster. Så nu behöver ni väl inte fuska med det längre.

Att ni levererar de vallöften som ni lovat vet jag inte om jag håller med om. Ni lovade att inte sälja ut eller privatisera sjukvården, ändå går ni nu i motsatt riktning.

Skit regering... Får borgerligheten sitta för länge vid makten så kommer vi snart ha samma ruttna sjukförsäkringssystem som i USA.

Jonas Gifting sa...

Företag och företagare anställer INTE högkonjunkturen.

Vad jag minns så var det högkonjunktur länge med den socialdemokratiska regering men arbetslösheten bara ökade och ökade. Vad berodde det på då, Fredrik?

Den ständigt ökande arbetslösheten och utanförskapet var ju två av anledningarna till att S fick en spark i röven av svenska folket.

Du har tydligen en annan uppfattning?

Nu sjunker även ungdomsarbetslösheten kraftigt och sysselsättningsnivån är på samma nivå som 1987! Vad kan det bero det på då, Fredrik? Sossarnas satsning på plusjobb?

Låglönejobb? Vad menar du? Vad är ett låglönejobb? Vilka får dem?

Är det bättre att fullt friska människor ska belasta samhället genom att vara abetslösa för att de inte får sitt högavlönade drömjobb omedelbart???

Jag vet en partiledare som betalade sin hemhjälp svart (antagligen med skattemedel) som nog just nu redan letar i Gula sidorna efter städare men förkastar avdraget som "pig-rabatt" offentligt...

Jag ska göra en lite undersökning inför valet 2010 och se hur många fler S-politiker som skaffat hemhjälp sedan avdraget införts.

Det kommer troligtvis bli ett mycket pinsamt resultat för socialdemokraterna.

Michael Moore spekulerar och uttalar sig om svensk sjukvård utan att ha läst på överhuvudtaget. Så gör tydligen du också...

Arkivet


Se statistik