18 maj 2007

Syna socialdemokraternas bluff...



Alliansen synade socialdemokraternas bluff och vann valet 2006...
Nu är det svenska folkets tur att syna de socialdemokratiska bluffmakarna...

Jag är imponerad över regeringens arbete! De har genomfört tuffa men nödvändiga beslut mycket snabbt. Beslut som socialdemokraterna borde tagit för länge sedan men inte vågat. Socialdemokraterna fegade ur och det var en av anledningarna till att de förlorade valet. Några andra anledningar kan nog också vara att de misslyckats på de flesta samhälleliga punkter som vård, skola och omsorg. Arbetslösheten var orimligt hög trots en lång tid i högkonjunktur. Att de dessutom skyddade det gamla och misslyckade systemet som deras demoniska statsminister drev gjorde nog sitt till också...

Alliansregeringen levererar nu valöfte efter vallöfte och genomför förbättringar varje dag som nu börjar bära frukt:

- Sysselsättningen bland ungdomar är nu på samma höga nivå som 1987!!!

- Den totala arbetslösheten har sjunkit drastiskt och ligger nu på nivåer som får den fd. spekulationsministern Persson att rodna. Detta följer OECD:s rapport om att minskad a-kassa självklart leder till minskad arbetslöshet.

- Jobbavdraget är en succé och har i ett första steg givit låg- och medelinkomsttagare mellan 500-700 kr mer i plånboken. I vårbudgeten 2008 ska den där tusenlappen bli en realitet för alla. En fördelningspolitik som får Nuder och de nyanställda nationalekonomerna att slita sitt hår...(Ja, för ni vet väl att S nu äntligen försöker lära sig nationalekonomi?)

- Nystartsjobben är också en succé som ger 300 långtidsarbetslösa jobb i veckan!!!

- Ända sedan Fredrik Reinfeldt blev statsminister har han ängnat sig mer åt globala miljöfrågor än någon annan statsminister tidigare. Han är en "grön" statsminister med globala gröna visioner.

Alliansregeringen är det mest kompetenta regering vi någonsin haft. Det vet sossarna. Det måste vara otroligt pinsamt för dem de fortfarande tvingas dras med samma gamla gubbar och tanter som för 15-20 år sedan samtidigt som SSU skrumpnat ihop till ett organisatoriskt och mentalt russin.

När svenska folket går till valurnorna 2010 så kommer de finna väldigt få anledningar till att skänka makten tillbaka till socialdemokraterna bara för att de vill återställa Sverige till det gamla misslyckade systemet som de förlorade valet på. Svenskarna kommer istället finna tusen anledningar till att behålla den sittande regeringen.

Alliansen synade socialdemokraternas bluff inför valet 2006 och vann. Nu försöker socialdemokraterna bluffa till sig opinion genom Temos och andra opinionsföretags tveksamma men fullt lagliga metoder. Den här gången är det svenska folkets tur att syna de socialdemokratiska bluffmakarna.

Jag har synat socialdemokraternas bluff länge nu men de vågar inte visa upp sina kort. De fegar som vanligt ur när det gäller.


Extern länk: DN


Twingly.se

Inga kommentarer:

Arkivet


Se statistik