15 maj 2007

Grattis statsminister Fredrik Reinfeldt och Sverige!!!



En statsminister som vet hur man leder ett land till framgång...

Grattis Sverige! Grattis statsminister Fredrik Reinfeldt! Grattis regeringen! Ni har lyckats!!! Ni har verkligen lyckats!!!

"SCB: Under första kvartalet i år ökade antalet sysselsatta ungdomar i åldern 16-24 år med 44.000 jämfört med första kvartalet i fjol, enligt SCB. Det är den största sysselsättningsökningen för ungdomar sedan 1987. De tre senaste kvartalen har antalet sysselsatta ungdomar ökat med i snitt 40.000 jämfört med motsvarande kvartal föregående år. Andelen sysselsatta i befolkningen har ökat till 74 procent. "

Bättre bevis på att socialismen är en samhällsdestruktiv och ineffektiv politik finns inte. Ett bättre bevis på att liberal konservatism är den enda och rätta vägen finns inte heller.

Grattis Sverige! Nu kör vi så det ryker!


Twingly.se

7 kommentarer:

Anonym sa...

Högern vinner nästa val... Sanna mina ord. :)

Jättebra blogg. Läser varje dag. Läs gärna min på länken... :)

Jonas Gifting sa...

Tack för fint beröm! Jag följer din länk...:-)

Anonym sa...

"Ett bättre bevis på att liberal konservatism är den enda och rätta vägen finns inte heller."

Var är beviset? Verkar vara lite väl långtgående slutsatser... så vida du inte är ironisk...

Unknown sa...

Jojo, enögd kan man vara. Till 2010 kan mycket väl lågkonjunkturen komma. Då begriper även du att alliansen är misslyckad, att Reinfelt är en svag man. Tänk bara hur underdånigt han slickade i sig George Bush ord vid mötet i Vita Huset.
Bush som har mer än dubbelt så många amerikaner starkt emot sig som de som är strakt för honom. MaNNEN som amerikanserna idag betraktar som en olycka som man måste stå ut med i ett och ett halvt år innan han förvisas in i historiens skräpkammare.

Anonym sa...

Nog för att jag verkligen tror på alliansens jobbpolitik och tror att den kommer ge stor effekt, men att säga att denna uppgång i antalet ungdomar aktiva i arbete är ett bevis för att politiken lyckats är nog lite att överdriva.

Man får ändå komma ihåg att vi lever i en högkonjunktur SAMT som det till och med står i citatet du publicerat är de tre senaste kvartalen som uppgången har noterats, dvs sedan 1 juli 2006. Så vitt jag vet tillträdde inte alliansen förrän i slutet av tredje kvartalet 2006. De kunde kort sagt inte påverka det första kvartalet som siffrorna gäller överhuvudtaget. Andra kvartalet i fråga hade knappast deras politik hunnit ge någon effekt heller och tredje kvartalet, dvs första 2007 var nog även det lite i snabbaste laget. NU börjar det dock bli intressant, och jag är rätt övertygad om att siffrorna kommer öka ännu mer, men lite nyans får det ändå vara i bruket av statistik.

Länka gärna till källan för citatet i framtiden. Du gör klart att det kommer från Statistiska CentralByrån, men inte mer exakt var du har läst det.

Men som sagt, alliansen är det bästa som hänt Sverige på mycket, mycket länge!

Jonas Gifting sa...

Fakta: Regeringen med statsminister Fredrik Reinfeldt i spetsen levererar det som svenska folket har på sin önskelista.

Fakta: Förra S-regeringen har misslyckats med att leverera det som svenska folket hade på sin önskelista.

Det är bevis nog för mig att socialism kan för evigt förpassas till historien som en misslyckad form av politik...

Anonym sa...

Gode Gud vilka idioter det finns.

Arkivet


Se statistik