25 maj 2007

Kriminella ledare S akilleshäl...



Göran Perssons ökända "mugshot" från 1960-talet...

Kriminalitet, nepotism och olagligheter är vanligt i den socialdemokratiska toppen. Detta accepteras av rörelsen och gräsrötterna. Men om S politiska motståndare gör minsta lilla snedsteg kommer de som en psykopatisk moralpolis och hytter med näven och skriker "avgå!". Betänk följande scenario:

- Jan Björklund betalade sin dagmamma svart 1990.

- Jan Björklund struntar i att betala tv-licens.

- Jan Björklund struntar att betala 30 000 kr i restskatt. Ärendet går till kronofogden.

- Under Jan Björklunds "time-out" så reser han till Mauritius och tar med sig en assistent och två livvakter. Allt på skattebetalarnas bekostnad.

- Jan Björklund har köpt varor, hyrt bilar och tagit ut tiotusentals kronor i kontanter av skattebetalarnas pengar.

- Jan Björklund hade för 7 år sedan 98 obetalda p-böter. 32 av dessa gick till kronofogden.

- Jan Björklund har även gjort lite annat småfiffel såsom tagit ut 1,1 miljoner i lön ur ett förlustbolag som snabbt gick i konkurs och körförbud för obetald fordonsskatt på några bilar...


Hur skulle den socialdemokratiska oppositionen ställa sig ett sådant scenario? De skulle antagligen kvävas av sin egen galla de tänkt kräkas ur sig. Lyckligtvis är det inte Jan Björklunds syndaregister vi kan beskåda ovan utan Mona Sahlins. Göran Perssons arbetsmiljöbrott, Illmar Reepalus mutbrott och Anna Sjödins rasistiska och våldsamma barbesök är kattskit i jämförelse med Mona Sahlins uppvisning i total omdömeslöshet.

Men Mona verkar ändock på något oförklarligt sätt omtyckt av LO-medlemmarna. En förklaring kanske kan vara att de föredrar "folkliga" partiledare framför "raka och ärliga" partiledare. Bara detta är ju ganska skrämmande fakta om vänsterns inställning till ledarskap.

Men S ledarkris kommer bli deras fall. Nu när även SSU är dränerat på folk och talang så ser det mörkt ut för socialdemokraterna på många fronter. Kanske lika bra att börja rekrytera folk direkt på ungdomsvårdsanstalterna ute i landet? Eller vad säger ni, sossar? Blir det någon skillnad från att rekrytera folk från SSU?


Externa länkar: SvD SvD SvD DN

Twingly.se

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lönar sig inte att diskutera med dem. De argumenterar inte utan slänger bara med slagord och liknande.
Det finns så många i Sverige som knappt kan läsa att man inte kan nå de obildade med text. Detta utnyttjar sossarna till fullo utan att förstå att de förstör hela landet. Det är klart att GP är skyldig och hänsynslör, men han slingrar sig bara som vanligt

Jonas Gifting sa...

Han ser ut som ett kylskåp men slingrar sig bättre än en blöt ål...

Jonas Gifting sa...

Och hon som ser ut som en ål är klumpigare än ett kylskåp.

En sån poetisk ironi...

Arkivet


Se statistik