2 maj 2007

S tappar 10% i senaste väljarbarometern!!!




SKOP kommer nu med sin väljarbarometer och om man jämför den med Sifos så har alltså Socialdemokraterna tappat 10% stöd i Sverige!!! Detta innebär att skillnaden mellan blocken är obefintlig och att inte mycket hänt sedan valet.

Är någon förvånad? Propagandamä(s)tarna försöker med köpta sekretessbelagda opinionsföretag få folk att tro att S är nära egen majoritet när de i själva verket bara vuxit någon procent sedan valet.

SKOP berättar, till skillnad från övriga opinionsföretag, öppet om sin metod:

"SKOP:s arbete vägleds av vetenskapliga metoder. Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram och vidareutveckla metoder för att hela tiden ta tillvara de bästa möjligheterna att beskriva verkligheten. SKOP har vetenskaplig kompetens inom bl.a. sociologi och ekonomi. Vi ägnar stor omsorg åt undersökningarnas alla moment från frågeformulering och urvalshantering över datainsamling till databearbetning och rapportering."

Men det som är det absolut viktigaste i hela SKOP:s metod:

De ringer upp folk på kvällen!!!

Jag anser min tes bevisad att opinionsföretag, som på ytan kan se seriösa ut, egentligen är köpta och använder smutsiga metoder för att styra resultat i en viss önskad riktning. Den senaste tiden har de ringt upp folk mitt på dagen då endast den klassiska sossarna sitter hemma och kan svara. Då vi andra är på jobbet. S är nära egen majoritet om man ringer upp folk på dagen. Ingenting har hänt sedan valet om man ringer upp på kvällen.

Det är fakta som ingen längre kan bestrida.



Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , Fredrik Reinfeldt, Moderaterna, Anders Borg, Pär Nuder, Välfärd, Debatt, Val 2010, Sverigedemokraterna , Folkpartiet, TV, teve, Första maj, 1 maj, Opposition, Dataintrånget

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skrämmande!

Men det visar hur starkt folks förtroende är för Alliansen även efteråt att massmedierna skrikit/skriker hela tiden enbart mot högern.

Imponerade! Ny högervind är att vänta. Om inte nu så 2010.

Mona/kommunister/gröntomtar är ju lätta motståndare för Fredrik och hans kamrater.

Alliansens jobbpolitik äger.

Anonym sa...

Kan du inte länka till SKOP:s väljarbarometer? Lögn?

Jonas Gifting sa...

Anonym:

Varsågod. En sjukt lång länk:

http://www.di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/Artikel.aspx%3Fstat%3D0%26ArticleID%3D2007%255C05%255C02%255C231461%26SectionId%3DEttan%26menusection%3DStartsidan%3BHuvudnyheter

Arkivet


Se statistik