2 maj 2007

Monas "arbetarklass" en bluff...





- Dagens "arbetarklass" tjänar 22 750 - 25 200 kr/mån.
- Dagens "arbetarklass" spelar golf på fritiden.
- Dagens "arbetarklass" snortar kokain och tar solsemestrar.

Kan man bli annat än illamående när Mona Sahlin kallar den välmående medelklassen för "arbetarklass"?

Källa: Expressen, Maria Beroendecentrum


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , Fredrik Reinfeldt, Moderaterna, Anders Borg, Pär Nuder, Välfärd, Debatt, Val 2010, Sverigedemokraterna , Folkpartiet, TV, teve, Första maj, 1 maj, Opposition, Dataintrånget


2 kommentarer:

Anonym sa...

Åtminstonne så har S fortfarande en tro på det som kallas arbetareklassen till skillnad från Alliansen som endast använde uttrycket "det nya arbetarepariet" för att fiska röster från en mängd desorienterade människor.Förmodligen samma människor som redan en kort tid efter valet redan övergett Alliansen och även sänker den i kommande val oavsett vad Alliansen kommer med för snitsig slogan.Somliga väljare förstår försent.Problemet är däremot att dessa väljare i denna kategori inte gör om detta misstag på mycket mycket länge.Detta kommer då i sin tur att ge Alliansen ett rent ödesdigert nederlag nästa val.
Så det enda som återstår från en toppstyrd borgare allians är att mjölka den Svenska kossan så länge tid nu ges vilket de nu också gör och därefter packa ihop och försvinna i historien.Förmodligen för gott.Ha en underbar dag. :)

Strange Things Happens

Jonas Gifting sa...

Ujujuj, här var det självprojicering i kubik...Nästan så kräkreflexerna drar igång...

Vad betyder "...en tro på det som kallas arbetareklassen"??? Klassamhälle sitter bara i skallen på bittra människor. Klass sitter i skallen. Så är det. Delar du upp människor i olika fack blir du väldigt begränsad. Men vi vet ju redan att socialister och socialismen är mycket begränsad.

Den "arbetarklass" Mona pratar om är en välmående medelklass. Hon uppvisar redan den verklighetsdistans som det tog Persson 12 år att besitta.

Inget annat parti har tvångsmatat folk med fler slogans, propaganda, pekande fingrar mot kameror och tomma löften än socialdemokraterna. Har du drabbats av någon slags sjukdom som gjort att hjärnan raderat de senaste 12 åren??? Jösses!!!

Den enda väljarbarometern som ringer upp folk på kvällarna uppvisar ett obetydligt övertag för vänsterblocket. De andra opinionsföretagen som ringer upp mitt på dagen har S i snart egen majoritet. Säger inte det dig någonting???

Alliansen toppstyrd??? Jag blir stum av fullkomligt bakvända påstående. Nej, alliansen är inte toppstyrd. Socialdemokraterna är toppstyrda och har alltid varit toppstyrda. Att ni bytt ut en gubbe mot en tant gör ingen skillnad...

Vi ser en trend över världen där land efter land överger misslyckad socialism och övergår till en liberal-konservativ politik eftersom den fungerar. Socialism vet vi att den inte fungerar. Det har vi ett fruktansvärt facit på.

Om du inte drabbats av den där sjukdomen som raderat 12 år av ditt liv skulle du också kunnat se det.

Men det är aldrig försent att överge socialismen, du anonyme bloggare.

Ha en fullkomligt underbar kväll!

Arkivet


Se statistik