18 maj 2007

Vi har inte råd med fler s-regeringar...



Fredrik Reinfeldt bekämpar arbetslöshet och miljöhot bättre än alla hans företrädare...

Just nu diskuterar oppositionen utifall Reinfeldts miljöintresse är äkta eller falskt. Detta visar på den amatörism som präglar hela vänsterblocket. Att de ifrågasätter Reinfeldts goda vilja tyder på den skräck de har inför att leva ännu en mandatperiod i total maktlöshet.

Ska Fredrik Reinfeldt även överglänsa miljöpartiets och socialdemokraternas tyska koalitionskopia och snuva dem på vinsten av "Miljöval 2010"?

Oppositionen bävar inför framtiden eftersom Alliansregeringen gör någonting åt problem. S-regeringar har hittills bara slentrianmässigt tillsatt utredningar som kostat miljarder för att sedan bara låta dem rinna ut i sanden då socialdemokraterna inte vågat ta tuffa beslut. S har ju visat prov på denna mesighet tidigare bl.a. när de bytte ut ren kärnkraft mot smutsig importerad kolkraft vid stängningen av Barsebäck. Denna rädsla att ta tuffa beslut gör dem i mina ögon olämpliga som beslutsfattare.

För att rädda miljön krävs handlingskraft, kompetens, tuffhet och effektivitet. På global nivå. Just den miljöpolitik som Fredrik Reinfeldt representerar.

Vi har inte råd att spilla mer tid på att ge fler chanser till s-regeringar som kommer med tomma löften, sjabblar, fegar ur och gör bort sig...

Om oppositionens vurmande för miljön vore äkta så skulle de väl uppmuntra och stödja statsminister Reinfeldt i hans ambitioner för en bättre miljö? Detta har vi ännu inte sett. Jag drar därför slutsatsen att oppositionen med S och Mp i spetsen uteslutande använder miljön och klimathot som daggmask i fiskandet efter röster.


Extern länk: SvD SvD

Twingly.se

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har man ingen egen politik och ingen konkret kritik så kan man inte göra annat än misstänkliggöra sina politiska motståndare och prata om "dolda agendor" eller säga att "han gör inte tillräckligt mycket". Men nu gör ju Reinfeldt faktiskt något.

Men det mest patetiska av allt är alla som förväntar sig att politikerna ska lösa miljöproblemen på egen hand. Skärp er! Flytta närmare jobbet, ställ bilen, byt bort elvärmen och förbättra isoleringen av huset. Först sedan kan ni klaga över att politikerna inte gör tillräckligt.

Anonym sa...

Viss gör han något...han sparkar på alla som redan ligger....gör de rika rikare och gör klyftan ännu större i detta klass samhälle....

Tur han bara har 4 år....sen får vi bygga upp människorna igen...och rätta till all skit han ställt till med.....

Ut med Reinfeldt.......han gör ingen människa lycklig.....förutom de redan rika kanske....

Jonas Gifting sa...

Anonym:

Din blinda anonyma stackare...

Anonym sa...

Alla som tycker han gör ett bra jobb tillhör redan den överklass som tjänar på det...han är en omvänd Robin Hood...ta från de fattiga och ge till de rika....ut med packet nu.....nästa val åker han lätt.....
Undrar vem som är blind.....

Robban

Jonas Gifting sa...

Regeringens politik gör alla rikare även de som blev urfattiga under den socialdemokratiska bidrags-eran.

Vad tillhör du för demografisk grupp som inte märkt av detta? Är du långtidsarbetslös som vägrar ta ett jobb som inte ligger i samma kvarter som du bor och trodde att sossarna skulle förtidspensionera dig för lång och trogen tjänst som inflationsbekämpare? Eller samhällsparasit som det heter i folkmun...

Du verkar vara mer vänster än sosse så du tillhör stackars vänsterpartiet som är helt ute ur leken nu när t.o.m. miljöpartiet snoppat av dem.

Vad jobbigt för dig, anonym. Alla dina framtidsplaner som förtidspensonerad har gått i kras...

Reinfeldt gör mig lycklig. Jag är en lycklig människa som tjänar långt mindre än en bygg- och/eller gruvarbetare...

Bara att veta att vi har en blå regering (som får alla S-regeringar att se ut som bonniga nykterhetsföreningar) får mig att vakna med ett leende på mina läppar varje morgon...

Arkivet


Se statistik