23 maj 2007

Helga Baagøe på SVT nästa måltavla?



Så här ser hon ut Helga Baagøe - oförstående kommunikatör på SVT...

Om någon ser Helga Baagøe ute på stan, i någon klädbutik eller på någon restaurang eller varför inte på någon biograf någonstans så se till att kasta något flytande i ansiktet på henne. Har hon barnen med sig så måste du se till att blöta ned dem också.

Kom bara ihåg att be om ursäkt efteråt och lägg huvudet på sne och säg att det inte var meningen att hon skulle känna sig kränkt eller ofredad av det du gjorde.

Respektlöshet ska mötas med respektlöshet.
Privatisera SVT nu!


PS. Konceptet går även att "applicera" på Robert Aschberg DS.


Externa länkar: SvD SvD DN DN DN

Twingly.se

10 kommentarer:

Anonym sa...

Å nej. Statsministern fick vatten på sig. Vilken skandal! Privatisera SVT!

Anonym sa...

SVT bör slå vakt om kvalitet och inte hålla på med bajstrams, låt TV4 och andra skitkanaler hålla med med värdelösa tramsprogram. En privatisering av SVT skulle bara leda till mer sandlådetrams att blir harmsen över.

Jonas Gifting sa...

Det kanske räcker med att göra om SVT från det Samhall för misslyckade sossar till en vanligt företag?

Anonym sa...

helt rätt! privatisera SVT nu! ingen demokrati behöver en samlig vänsterhjon som sprider propaganda och kastar vatten på valda företrädare.

Anonym sa...

Privatisera privatisera blah blah blah blah. Korkhögern blajjar på. Mera såpaknull, porr och flamsig underhålning, det gillar brÖlhögern.

Vilka DIOTER det finns! Bara stoppa huvet under armen och säg brööÖÖÖÖÖööl. Hade det varit Mona Sahlin som "bevattnats" hade jublet stått högt mot skyn i denna koloni av "liberala" ärkeplantor.

Det är naturligtvis motsatt väg man skall gå, nämligen bryta den jämmerliga kommersialiserngen av Sveriges Radio-TV.

Vilken makalöst korkad blogg, det här! Och vilket klientel som "frekventerar" densamma! Utmärkt att SvD skickade strålkastarljus på detta dravel med en länk.

Jonas Gifting sa...

kraxpelax:

Du tydliggör skillnaden mellan höger och vänster på ett mycket brutalt sätt.

Fortsätt gärna så.

Anonym sa...

Rätt uppenbart att det inte är samma sak att spruta vatten på statsministern som andra. Statsministern har en hotbild mot sig som de andra "kändisarna" inte är i närheten av.

Jag undrar om (H)Aschberg skulle vara lika intresserad av ett dyligt upptåg om han hade en hotbild mot sig som är i paritet med statsministern och fortfarande tycka att det är ett "practical joke".

Jag känner Fredrik så väl att jag vet att han uppskattar upptåg men det här är bara dåligt omdöme.

Jag tycker att de som utförde dådet plus de som kom på att spruta ner Fredrik skall hängas ut och offentligt be om ursäkt.

Detta tilltag är ungefär lika mycket humor som att låta de som överlevde flodvågskatastrofen gå till Cosmonova och se flodvågor som kommer och sköljer över dem.

Robert Aschberg och Strix har bara visat hur dåligt omdöme de har.

Anonym sa...

Jag är så less på "journaliser" som tycker att de är fria att göra vad som helst. Tryckfrihet skriker det. Ni som är såna himla högertokar - kan inte ni starta ett företag som undersöker och djävlas med journalister. Jag skulle köpa Era produkter.

Anonym sa...

Nu är det ju så att hon är anställd av Strix Television (privatägt! Undrar om det är ett Samhall för misslyckade borgare?). Inte SVT. Blir det så förvirrande med fler än en aktör på marknanden kanske vi inte ska gapa alltför högt om saken? Eller hur, anti-intelligensen..?

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_15528146.asp

Jonas Gifting sa...

På uppdrag av SVT, LO-Nickedocka...

Arkivet


Se statistik