14 maj 2007

Mona Sahlin - den blinda som visar vägen...



Socialdemokrater "På väg"...


Mona Sahlin lovar att återinföra två av de mest orättfärdiga skatterna som någonsin existerat om socialdemokraterna vinner riksdagsvalet 2010.

Vi tackar och bockar.

Mona Sahlin serverar äntligen sanningen och visar de tydliga skillnaderna mellan deras socialistiska piska och regeringens liberala konservatism. Mona Sahlin visar äntligen att de nya socialdemokraternas inte har någon ny politik. De har bara en kopia på den politik som Göran Persson skapade.

I de blindas rike är den enögde kung men fifflardrottningen Sahlin visar att Socialdemokraterna återigen leds av en blind som följer en blind som följer en blind som följer en blind...

Nu när Mona Sahlin äntligen börjat visa vad socialdemokraterna vill istället för vad de inte vill så kommer deras stöd i opinionen per automatik att sjunka. Och med samma automatik blir alla opinionsundersökningar plötsligt oviktiga och orättvisa i alla socialdemokraters ögon.

Vänta och se. Om du kan.


Twingly.se

8 kommentarer:

FriTelevision sa...

Blir intressant att se om Måna kommer att prioritera islamiseringen eller de mångkriminella i sin helhet. Gissar att det finns en hel del hål att stoppa i.

Anonym sa...

Sossarna på väg. Alla ska med. Är det någon som vet var dom ska?

Med Mona som partiledare oroar jag inte mig för att det blir vänsterregering efter nästa val.

Folkomrostning Nu! sa...

Fler skatter, hogre skatter,,,,,,Mona Musim, varfor vill hon det? Det ar ofattbart. Forsoker hon antyda att det saknas pengar i statskassan, var har pengarna isafall tagit vagen? Det vore bra om borgarna inser att dom borde redovisa alla utgifter. Sossarna har ju alltid hemlighallit kostnader och all statlig verksamhet. Ingen oppen redovisning, inga ideer, ingen kompetens bara floskler har varit sossarnas policy. Om dom fortsatter sa hamnar dom nog under 4% i nasta val, hoppas det.

Jonas Gifting sa...

tobias summerar det bäst:

"Med Mona som partiledare oroar jag inte mig för att det blir vänsterregering efter nästa val."

Anonym sa...

Mona gör ett stort misstag om hon tror att valmanskåren i stort köper populism. Är inte heller speciellt orolig för en vänsterregering om sossarna med Mona fortsätter i den här stilen.

Anonym sa...

Ja det är faktiskt konstigt att Sahlin fick bli partiodförande. Bush-älskaren Reinfeldt hade ju i alla fall intelligens nog för att förstå att de fifflande ministrarna i hans regering inte kunde sitta kvar..

Jonas Gifting sa...

Det som leder till omedelbar uteslutning, avskedning eller avgång i alla andra partier OCH arbetsplatser i Sverige leder till omedelbar befordran i det socialdemokratiska partiet.

Mona Sahlin är en av de tyngst kriminellt belastade inom socialdemokraterna och är just nu högsta hönset. Hon är partiledare för socialdemokraterna!!! Det är fullständigt obegripligt. Jag förtår att folk inte förstår detta.

Me vad säger det om ett parti som upplyfter personer som gång på gång uppvisat bristfällig moral och förmåga att hålla sig till svensk lag till högste ledare?

Är det ett parti att lita på? Är det ett parti som håller vad de lovar?

När ska svenska folket se att socialdemokraterna är en del av problemet och inte ett alternativ???

Anonym sa...

anonym: Har han? Nej, Bildt sitter kvar ännu så det köps inte.

Arkivet


Se statistik