23 maj 2007

Socialdemokratisk Vänster Television





Släng Radiotjänsts fakturor i soporna och privatisera SVT nu!



Externa länkar: SvD DN DN


Twingly.se

14 kommentarer:

Anonym sa...

Men dom fyller en funktion... dom har visat hur lätt det är att komma åt statsministern, och tyvärr har det ju visat sig att det inte bara är personer som vill göra omogna saker som att spruta vatten på statsministern som kommer nära statsråd.

Anonym sa...

Inte ett enda inlägg som baseras på någon slags saklighet eller seriöst underbyggda argument. Intressant. Jag är ingen anhängare till (s), (v) eller (mp), men bloggar av den här sorten lär väl öka stödet till de partierna.

Det går att producera borgerlig dynga som åtminstone har någon slags saklig grund. Försök med det istället?

Anonym sa...

Privatisera saker fungerar ju alltid så bra. Posten, Televerket och sj är ju bra exempel...

Anonym sa...

Avskaffa regeringen! All makt åt kungen! Återinför majestätsbrott, så att vi kan de röda löss som vågar besudla makten på detta lumpna sätt.

Anonym sa...

Självdistans, ironi, att kunna bjuda på sig själv. En modern politiker bör besitta dessa elementära egenskaper, oavsett om han/hon är blå, grön eller röd…

Anonym sa...

Hur kan TV-gänget riskera livet - säkerhetsvakter borde ha skjutit skarpt eller bedövat hela gänget !
Detta skulle aldrig kunnat hända i restauranger med vanligt folk - vakterna skulle stoppat sprutorna med våld - innan något kunde ha hänt - i alla fall kamerorna skulle varit färdiga att slängas i soptunnan !

Anonym sa...

Ideén om att väta ner statsministern är lika huvudlös som att lägga ner SVT. Kvar blir då privata dravvelkanaler med sitcoms och skit....DET vore tragiskt!

Jonas Gifting sa...

SVT har klivit över gränsen!

De missbrukar mina licenspengar på samma sätt som socialdemokraterna missbrukade mina skattepengar.

Anonym sa...

Om SVT fortsätter låta Strix producera skräp som TV4 eller någon annan skitkanal lika gärna kan trycka ur sig så gräver SVT sin egen grav. SVT måste stå för kvalitet och analys, låt TV4 och andra skitkanaler stå för lobotomiproduktionerna

Anonym sa...

SVT har en kommunistisk stjärna i sin logo, ett sammanträffade?

Jonas Gifting sa...

Hehe...Knappast ett sammanträffande "anonym"...

Med risk för att låta vulgär så ser den även ut som "öppningen" där all skit kommer ut...

Anonym sa...

Tyvärr håller de kommersiella kanalerna oftast låg klass med billiga såpor och dåliga hollywwodfilmer. Public service är bättre, BBC kanske i klass för sig.
SVT har dessvärre blivit sämre, man jagar tittarsiffror med tvivelaktiga nöjesprogram och kör färre seriösa program jämfört med tidigare.

Jonas Gifting sa...

Public Service är i Sverige en socialdemokratisk service.

Anonym sa...

I ett fritt samhälle skall all information var fri och inte styras av politikerklassen. Det borde bara vara i socialistländer som Kuba och Nordkorea som man förväntar sig att finna public service radio och tv. Varje samhälle som påstår sig vara fritt måste avstå från att driva media företag. Efter årtionden med statlig radio och TV har svensken i gemen blivit hårdindoktrinerad att tycka som de styrande anser vara politiskt korrekt. Det är hög tid att avssossifiera Sverige.

Arkivet


Se statistik