29 maj 2007

Torka i vänsterns sista vattenhål...



Om man inte kan sköta sig och hålla ordning i och utanför sin restaurang så ska man inte ha något tillstånd att servera alkohol.

Om man inte kan hålla konsumtionen på en anständig nivå, trots flera varningar, ska man inte heller ha tillstånd att servera alkohol.

Men vart ska alla förvirrade bajen-fans och vänster-bohemer söka sig nu? Blir det fullt på Carmen ikväll?


Externa länkar: SvD DN


Twingly.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm, intressant med tanke på vad det står om rattfylla och golfklubbar i polisens analer. Fast det är klart, en kostymklädd fylla på single malt i BMW:n skall väl inte jämföras med en knegares rödtjutrus.

Jonas Gifting sa...

Enligt Maria Beroendecentrum så har "knegarna" börjat snorta kokain.

Vi har världens rikaste arbetarklass i Sverige nu för tiden. Med vulgära och osunda vanor.

Anonym sa...

Tja, knegarna i arbetarklassen har ju haft världens bästa lärare. Fast är man bara tillräckligt rik så är det väl inte vulgära och osunda vanor.

Jonas Gifting sa...

Strix:

"Tja, knegarna i arbetarklassen har ju haft världens bästa lärare."

Vilka är det som knegarna lär sig av då??? Bratsen på Stureplan?

Då är knegare dummare än jag trodde.

Anonym sa...

Du ställer en retorisk fråga (se under bokstaven R i något lämpligt uppslagverk) och ger ett stipulativt svar. Det är ju ett vanligt knep för att flytta fokus. För inte är väl ens du så dum att du tror att jag bara avsåg snortandet. Med vulgära och osunda vanor avsåg jag hela den roffarmentalitetskultur som frodats bland de mera bemedlade i vårt land. Mygel, mutor, nepotism, egoism, fallskärmarsavtal och skäliga bonusar är lika illa oavsett om de handlar om det blå eller det röda laget. Naturligvis blir det inte bättre om det är någon annan färg eller politiskt färglöst.
Så knegarna är inte dummare än du trodde, det var du som var dummare än du trodde.

Jonas Gifting sa...

Jag håller med dig, Strix.

Socialdemokraterna är fortfarande nepotismens världsmästare. De ger inget annat parti en chans.

Eller var det något annat du tänkte på?

Jag ser det inte som särskilt smart att snorta kokain. Ändå gör "knegare" detta i allt större utsträckning. Hur kan jag då vara dummare än jag trodde? Förklara snälla...

Jag skulle tro att det just nu är ganska många byggarbetare som sveper en sexa single malt och drar hem från golfklubben i sina nyvaxade Beemers...

Arkivet


Se statistik