16 maj 2007

Dessa satans lögnare...




Lars Danielsson ljög. Det står nu fast sedan vakterna fått uttala sig och mejltrafiken på Danielsson dator undersökts. Danielsson läste aldrig katastrofmejlet på morgonen som han hela tiden påstått. Först på eftermiddagen kunde han läst mejlet och då vidtog han inga som helst åtgärder.

Danielsson är socialdemokrat. Denna satans lögnare är socialdemokrat ända ut i fingerspetsarna och har hela tiden spelat teater för att rädda sitt skållade skinn. Denna satans lögnare har spelat kränkt över att hans trovärdighet ifrågasatts.

Men det som är det värsta i hela historien är att flera socialdemokrater försökt mörklägga hela historien. Det som är det värsta är att flera socialdemokrater känt till sanningen men hållit tyst.

Det värsta med dessa satans lögnare är att de spottat och ljugit tsunamikatastrofens offer rakt i ansiktet och njutit av det.


Externa länkar: SvD och DN

Twingly.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu ligger det fast att han följde den socialdemokratiska traditionen att inte ta sitt ansvar - inte sköta sitt jobb och använda lögner för att försvåra för andra att göra sitt jobb.
Det är ju intet nytt. Jag och mona tiotusentals svenskar är så innerligt trötta på detta, trötta på att låta detta avundsjukeparti vanstyra landet och förstöra det på bästa kommunistmaner. Är vi svenskar verkligen så enfaldiga att vi inte kan se det.

Anonym sa...

Du har helt rätt: Alla socialdemokrater ljuger alltid. Det finns inga människor med rak rygg och rent mjöl i påsen i det partiet. Nu tycks även svenska väljare fattat att de alltid blivit grundlurade av (s)-funktionärerna.

Anonym sa...

Jag brukar vanligtvis avfärda konspirationsteorier som nonsens, men i fallet Danielsson hopar sig frågetecknen: Varför ljuger han, vem skyddar han (självaste GP?), vem beordrade destruktionen av databanden?
Danielsson får bära hundhuvudet, men den här skandalen berör fler sossepolitruker, förmodligen bland de högsta inom (S) nomentklaturan.
Carl Bildt gör rätt när han avvisar Danielssons jobbansökningar med citat,"han råljuger"!

Frågan återstår om klarhet i denna skandal någonsin kommer.

Till sist hoppas jag Sveriges katastrofberedskap avsevärt förbättras, lär av Italien som agerade föredömligt.

Chefen för italienska räddningsverket behövde aldrig lyfta luren och meddela Berlusconi, i motsats till sin svenska kollega hade han mandat att ta beslut själv.

Italiensk hjälp var på väg medans Freivalds fortfarande satt på teater och inte ville bli störd.

Jonas Gifting sa...

Socialdemokraterna har överlevt i det politiska Sverige med hjälp av lögner, propaganda, A-lotterimiljarder, LO och mörkläggningar. Precis som vilken maffia som helst.

De har dessutom haft tiotusentals hjärntvättade gräsrötter och fackombud som varit övertygade om att den misär som de själva lämnat efter sig varit högerns fel.

Men tack och lov så håller detta på att ändra sig. Ungdomarna och de framtida väljarna ser rakt igenom Mona Sahlins falska ögon och politik. De ger hellre sitt förtroende till politiker som kan leverera, håller sig till fakta och resultat istället för lita till socialdemokratiska domedagsspekulationer.

Socialdemokratin håller alltså just nu på att självdö. Och med socialdemokratiska represetater som Lars Danielsson, Göran Persson och Mona Sahlin så går processen ännu snabbare...

Arkivet


Se statistik